Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > First dates-barman Victor heeft een nieuwe vlam: ‘We gaan er vol voor’

First dates-barman Victor heeft een nieuwe vlam: ‘We gaan er vol voor’

First dates-barman Victor heeft een nieuwe vlam: ‘We gaan er vol voor’

Wie kent hem niet? Dé barman van het programma First dates. Maar naast dat Victor barman is, heeft hij natuurlijk ook een privéleven. Hij vertelde eerder dat hij kapot was van zijn relatiebreuk. Maar nu laat Victor via Shownieuws weten dat hij aan het daten is met zijn nieuwe vlam. 

Relatiebreuk

Victor Abeln (37) bevond zich een paar maanden geleden nog midden in een relatiebreuk en was hier behoorlijk kapot van. Hij vertelt aan LINDA: ”Ja, ik heb wat harten gebroken, maar de andere kant ken ik ook.” Verder zegt hij: ”Dat ik helemaal van de kaart was, omdat zij maar niet inzag dat we elkaar wat te bieden hadden.” Hoewel de breuk erg pijnlijk voor Victor was, is hij gelukkig nog goed bevriend met zijn ex-vriendin.

Nieuwe liefde?

Barman Victor bevestigt ook dat er een nieuwe dame in zijn leven is. Hij vertelt dat het nog geen relatie is en dat ze elkaar daarvoor nog beter moeten leren kennen. Ze zitten dus nog volop in de verkenningsfase en daarom wil hij nog niet veel over zijn nieuwe vlam kwijt. Victor vertelt: ”Ik heb een leuke dame leren kennen, nog geen anderhalve maand geleden. Ik heb haar ontmoet tussen een begrafenis en bruiloft in.” Toen de twee elkaar net leerde kennen, ging Victor op vakantie naar Curaçao en zijn nieuwe vlam besloot om later in te vliegen.

Lees ook
First Dates-barman Victor lijkt opnieuw gelukkig in de liefde en zó ziet ze eruit

Curaçao

”We kenden elkaar dik twee weken en toen zaten we al samen op Curaçao”, vertelt Victor. Verder zegt hij tegen Shownieuws ”We gaan er wel echt vol voor met z’n tweeën, maar we zijn elkaar gewoon lekker aan het leren kennen. Het is allemaal nog vers.” Hun bezoek aan het Caraïbische eiland is niet onopvallend gebleven. Ze werden namelijk ‘betrapt’ door Story en uit hun intieme samenzijn kon opgemaakt worden dat de twee elkaar al langer kenden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress