Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít zijn de finalisten van ‘Wie is de mol?’

Dít zijn de finalisten van ‘Wie is de mol?’

Dít zijn de finalisten van ‘Wie is de mol?’

‘Wie is de mol?’ schotelde haar kijkers zaterdagavond een halve finale voor die ontzettend spannend was. Er werd op vernuftige wijze geld uit de pot gespeeld en er waren bijzondere troeven die zorgden voor een uitslag waar veel kijkers door verrast werden.

Let op: spoilers

Het was de veelal geliefde Splinter Chabot die afscheid moest nemen van het spel. Dat de vrolijke schrijver nog twee jokers had mocht niet baten. De jokers waren deze aflevering namelijk vrij weinig waard. Door de laatste opdracht kregen alle kandidaten wat jokers toegespeeld. Dit resulteerde in het afscheid van Splinter, zijn jokers waren niet genoeg meer om hem te redden.

Wie is de mol?

Dat betekent dat voetbalster Rocky Hehakaija, journaliste Charlotte Nijs en actrice Renée Fokker in de uitzending van volgende week met elkaar uit gaan maken wie de winnaar, de verliezer en de grote saboteur van dit seizoen gaat zijn. Dan moeten we (helaas) nog een week wachten en dan is het éindelijk zover. We krijgen antwoord op die ene vraag: wie is de mol?

Lees ook: Nikkie ontroert kijkers tijdens slotaflevering ‘Wie is de mol?’

3 miljoen kijkers

Wie is de mol? was zaterdag het best bekeken programma van de dag. Er schakelden in totaal maar liefst 3.154.000 mensen over naar NPO 1, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO). Het programma trekt met haar super spannende afleveringen al weken een miljoenenpubliek.

Bron: ANP/Libelle | Beeld: AVROTROS

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.