Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Filemon Wesselink opnieuw vader!

Filemon Wesselink opnieuw vader!

Filemon Wesselink opnieuw vader!

Beschuit met muisjes in huize Wesselink, want Filemon en zijn vriendin Michaela hebben gisteravond een zoontje mogen verwelkomen, meldt het AD. Het is het derde kindje voor de televisie- en radiopresentator.

Benjamin
Het jongetje heet Benjamin en is het broertje van Danique (6) en Sebastiaan (4). Filemon had de derde zwangerschap van zijn vriendin erg lang geheim weten te houden, maar toen hij voor de Olympische Spelen richting Rio de Janeiro trok, kon hij het niet langer voor zich houden. Dit omdat hij het erg moeilijk vond om zijn hoogzwangere vriendin achter te laten. De 37-jarige radio- en televisiemaker vertelde destijds echter niet wanneer Michaela uitgerekend was.

Carrière
Filemon kwam in 2004 voor het eerst op televisie, met het programma I Love The Betuwe. Maar in 2005 kwam zijn echte doorbraak, toen hij het Wereldkampioenschap voetbal onder 20 presenteerde, en een van de gezichten van BNN’s Try Before You Die werd. Daarna presenteerde hij langere tijd Spuiten en Slikken en was hij onder andere ook nog te zien in Nu we er toch zijn en de MaDiWoDoVrijdagShow met Paul de Leeuw.

Bron: RTL

Lees ook: