Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fien Vermeulen onthult bizarre – en ietwat smerige – details over ‘Expeditie Robinson’

Fien Vermeulen onthult bizarre – en ietwat smerige – details over ‘Expeditie Robinson’

Fien Vermeulen onthult bizarre – en ietwat smerige – details over ‘Expeditie Robinson’

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat Fien Vermeulen (28) afscheid moest nemen van haar dierbaren, om het avontuur aan te gaan in ‘Expeditie Robinson’. De radio-dj blikt terug op de bijzondere ervaring en doet een paar bizarre uitspraken over het programma. Enne, als je een zwakke maag hebt, moet je misschien even twee keer nadenken voordat je verder leest…

Fien Vermeulen ‘Expeditie Robinson’

Op Instagram deelt Fien een foto van het bewuste afscheid, waarop ze samen met haar ouders en toenmalige vriend Igmar Felicia (29) te zien is. “Precies een jaar geleden zwaaiden ze me uit voor Expeditie Robinson. Ik had me er veel bij voorgesteld, maar ook een paar dingen niet”, begint Vermeulen bij het kiekje. “Zoals dat Dionne Slagter en ik tijdens een tussenstop op de heenweg elkaars hotelkamer binnen gesneakt zijn en onze bikinilijn nog even hebben gewaxt, terwijl we elkaar net een paar uurtjes kenden.”

Smerige details

Daar blijft het niet bij: Fien heeft nog een paar details in petto voor haar volgers, die een tikkeltje smerig te noemen zijn. Bijvoorbeeld dat iemand op Kamp Zuid verzon dat de kandidaten hun poep moesten bewaren en op gezette tijden in zee moesten uitstrooien om vissen te vangen. “Hetgeen ik echt vertikte trouwens. Maar het was wel een goed idee”, geeft ze toe. Ook staat de blondine maar al te goed bij hoe erg ze soms snakte naar eten tijdens het Expeditie Robinson-avontuur. “Het hongerpunt waarop ik werkelijk overwoog mijn eigen teennagels op te eten, zodat ik gewoon iets te kauwen had.”

Lees ook
Eva Koreman onthult: is er wel óf niet vals gespeeld tijdens halve finale van Expeditie?

Fingers crossed

Ondanks de vieze details heeft Fien een onvergetelijke tijd gehad tijdens het Expeditie Robinson-avontuur. Helaas is vanwege het coronavirus nog onduidelijk of er dit jaar een nieuwe reeks van het populaire programma gedraaid kan worden, maar Fien kan maar één ding zeggen als afsluiter: “Ik hoop ZO dat er een nieuw seizoen opgenomen kan worden!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Precies een jaar geleden zwaaiden ze me uit voor Expeditie Robinson. Ik had me er veel bij voorgesteld maar ook een paar dingen niet. Zoals dat @onnedi en ik tijdens een tussenstop op de heenweg elkaars hotelkamer binnen gesneakt zijn en onze bikinilijn nog even hebben gewaxt terwijl we elkaar net een paar uurtjes kenden. Of toen iemand op Kamp Zuid verzon dat we onze poep moesten bewaren en op gezette tijden in zee moesten uitstrooien om vissen te lokken. Hetgeen ik echt vertikte trouwens. Maar het was wel een goed idee. Toen @evakoreman na de samensmelting bedacht dat het heerlijk was om op een leeg strand al je frustraties eruit te brullen en we met z’n 5en als een stel maniakken stonden te schreeuwen tegen de zee, top! Dat we 2 dagen bezig zijn geweest met het bouwen van een schommel, die letterlijk na 2 zwaaitjes doormidden brak. Het hongerpunt waarop ik werkelijk overwoog mijn eigen teennagels op te eten zodat ik gewoon iets te kauwen had. Ik kan nog wel even zo doorgaan, maar echt ik hoop ZO dat er dit jaar een nieuw seizoen opgenomen kan worden! Ps. Mijn ouders waren ook zo nerveus, van de 8 foto’s was dit de beste? #ExpeditieRobinson #FienFamilie #neverforget

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Beeld: RTL, Instagram