Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fien Vermeulen toont bijzondere cover eigen boek: ‘Ik schrok best een beetje…’

Fien Vermeulen toont bijzondere cover eigen boek: ‘Ik schrok best een beetje…’

Celebs
Fien Vermeulen toont bijzondere cover eigen boek: ‘Ik schrok best een beetje…’

Het boek van Fien Vermeulen ligt nog niet eens in de winkels, maar heeft nu al diepe indruk op veel mensen weten te maken. Het Regent Zonnestralen gaat namelijk over het leven van Fien, waarin ook haar gevecht tegen kanker niet onbesproken blijft. Voor de cover besloot de radio-dj een bijzondere foto van deze periode te gebruiken. “Ik schrok best een beetje toen ik de cover voor het eerst zag, maar ben ook trots en het geeft me hoop.”

Groot onderdeel in haar leven

In een post op Instagram benadrukt Fien dat, hoewel het geen boek over kanker is, het wel een groot onderdeel is van haar leven. De radio-dj kreeg acht jaar geleden namelijk het verschrikkelijke nieuws dat ze aan non-hodgkinlymfoomkanker leed, nadat ze al langere tijd kampte met gezondheidsproblemen en ook haar lokken op een gegeven moment begonnen uit te vallen. “De minuten die in mijn geheugen gegrift staan waarin mijn vader huilend naast mijn ziekenhuisbed zat en zei: het spijt me zo dat ik dacht dat je je aanstelde. De maanden dat ik doorraasde in een race voor een carrière en de signalen van mijn lichaam negeerde.”

Rollercoaster

De tijd daarna was een ware rollercoaster voor Fien, die de ziekte uiteindelijk wist te overwinnen. “Ik heb tijd die anderen niet meer hadden. Morgen weer een nieuwe dag, wat een tijd om te leven”, schreef ze eerder al op Instagram, waarin ze terugblikte op de verdrietige periode. Ook benoemde ze toen het belangrijk te vinden er over te blijven praten, iets wat ze nu in haar boek Het Regent Zonnestralen doet.

Lees ook
Fien Vermeulen opnieuw geconfronteerd met kanker: ‘Weer diezelfde rollercoaster’

Bijzondere coverfoto

“Ik zie weer leven en een sprankeling in mijn ogen als het zo naast elkaar ligt en ik kijk naar wie ik nu geworden ben. Dat was eigenlijk ook de reden dat ik dit boek wilde schrijven. Het is geen boek over kanker, maar over leven. Spannend, want alles komt erin voorbij. Liefde, ziekte, zoeken, werken, ontwikkelen, vallen en weer opstaan. Het Regent Zonnestralen”, schrijft Fien bij de bijzondere coverfoto van haar boek, waarbij ze beide foto’s door dezelfde fotograaf liet maken. “Deze cover. In juni 2013 werd de linker foto gemaakt. Dezelfde fotograaf heeft onlangs de rechterfoto gemaakt. Ik ben het allebei, alles ervoor, ertussenin en nu al alles erna”, aldus Fien.

Moeder Fien

Begin dit jaar maakte Fien bekend opnieuw in een heftige rollercoaster te zitten. Bij haar moeder werd namelijk kanker geconstateerd, waardoor de familie alles opnieuw beleefden. In juli deelde Fien een bijzondere foto van haar moeder, waarbij ze haar lokken met een tondeuse afschoor. Wat zal het fijn zijn als het ook bij haar net zo afloopt als bij Fien en ze over een paar jaar de cover-foto van Fien kunnen nabootsen bij haar moeder.

Het boek Het Regent Zonnestralen is nu te bestellen (pre-sale) via www.hetregentzonnestralen.nl en ligt vanaf 24 september in de winkels.

View this post on Instagram

Daar is ‘ie dan, mijn boek! Je kunt het nú in de presale bestellen via www.hetregentzonnestralen.nl (link in bio) en de swipe up in mijn stories (24 september ligt ie écht in de winkel) 💕 Deze cover. In juni 2013 werd de linker foto gemaakt. Dezelfde fotograaf heeft onlangs de rechterfoto gemaakt. Ik ben het allebei, alles ervoor, ertussenin en nu al alles erna. Ik schrok best een beetje toen ik de cover voor het eerst zag, maar ben ook trots en het geeft me hoop. Ik zie weer leven en een sprankeling in mijn ogen als het zo naast elkaar ligt en ik kijk naar wie ik nu geworden ben. Dat was eigenlijk ook de reden dat ik dit boek wilde schrijven. Het is geen boek over kanker, maar over leven. Spannend, want alles komt erin voorbij. Liefde, ziekte, zoeken, werken, ontwikkelen, vallen en weer opstaan. Het Regent Zonnestralen ☀️ #fienszonnestralen #presale #linkinbio

A post shared by Fien Vermeulen (@fienvermeulen) on

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD, RTL Boulevard | Beeld: Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee