Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens twijfelt over OnlyFans-carrière: ‘Waarom doe ik dit?’

Ferry Doedens twijfelt over OnlyFans-carrière: ‘Waarom doe ik dit?’

Ferry Doedens twijfelt over OnlyFans-carrière: ‘Waarom doe ik dit?’

Acteur Ferry Doedens (30) is momenteel druk bezig met zijn OnlyFans-carrière. Toch begint hij steeds vaker te twijfelen over zijn nieuwe baan. “Soms denk ik: wat ben ik in vrédesnaam aan het doen?”.

Dat laat Ferry weten in gesprek met Veronica Magazine. “Ik ben een persoon op OnlyFans, maar ik ben ook nog gewoon Ferry die acteert en zingt. Kunnen die twee werelden naast elkaar bestaan?” De druk is hoog op het platform, maar Doedens ziet het zelf vooral als creatief ondernemen. “Je moet steeds iets nieuws verzinnen om je fans tevreden te houden.”

Waarom doe ik dit?

Toch betekent dat niet dat de acteur er geen plezier meer in heeft, maar of hij in de toekomst nog steeds te vinden is op OnlyFans, weet hij zo net nog niet. “In de documentaire [Socials, Seks & Centen van NPO 3, red.] zie je duidelijk dat ik het ook allemaal niet precies weet. Hoe lang wil ik zo’n account op OnlyFans hebben, wil ik dit eigenlijk wel, ben ik iemand die past op OnlyFans, waarom doe ik dit?”

Paniek

Ferry vervolgt: “In het programma zie je dat ik soms in halve paniek wakker word, omdat ik denk: wat ben ik in vrédesnaam aan het doen?” Doedens weet inmiddels dat een rotdag er af en toe bij hoort en heeft gelukkig genoeg lieve mensen om zich heen om hem gerust te stellen. “Dat moet ik dan maar accepteren, omarmen en toelaten.”

Lees ook:
Ferry Doedens brengt single uit na ophef om erotische carrière: ‘Ik ben meer dan OnlyFans’

Lekker maandsalaris

Ferry verdient erg goed met zijn content op het platform. De acteur zegt soms zelfs 30.000 euro per maand te verdienen met met het publiceren van naaktfoto’s en -video’s op OnlyFans. Dat vertelt hij aan Shownieuws. Abonnees betalen tien tot twintig euro per maand voor een ‘abonnement’ op een bepaalde gebruiker van het platform, Ferry in dit geval. Hij moet daarvan twintig procent afstaan aan OnlyFans.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress