Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens over toekomst: ‘RTL Boulevard is mijn droom!’

Ferry Doedens over toekomst: ‘RTL Boulevard is mijn droom!’

Ferry Doedens over toekomst: ‘RTL Boulevard is mijn droom!’

Ferry Doedens is voornamelijk bekend door zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden en heeft ook al bewezen een aardig deuntje te kunnen zingen. Toch droomt hij voor de toekomst niet over acteren, maar presenteren! 

RTL Boulevard
De 26-jarige Ferry doet uit de doeken meer presentatieklussen te willen gaan doen in de toekomst. Zijn grote droom is dan ook een plekje aan de desk bij RTL Boulevard. Aan Telegraaf vertelt hij dat hij zichzelf daar nu echter nog te jong voor vindt. “Misschien over een jaar of vijf. Ik wil The Voice ook wel presenteren. Of de punten geven bij het Eurovisiesongfestival.”

Meters maken
Ferry presenteerde al Het beste van Idols Worldwide, maar moet naar eigen zeggen nog meer meters maken op het gebied van televisiepresentatie. Toch zal de GTST-ster zijn acteercarrière niet compleet aan de wilgen hangen, en het spelen in musicals ziet hij ook nog wel gebeuren in de nabije toekomst.

Lendelapje
Als de musical Tarzan ooit weer naar Nederland komt, wil ik die rol spelen”, mijmert Ferry in Telegraaf. “Met zo’n lendelapje voor. Ik doe al zeven jaar leuke dingen. Als ik dat over zeven jaar weer kan zeggen, ben ik heel gelukkig.”

Vandaag weer 2 shows #TheBodyguardNL #SySpector #Utrecht #feestje

A photo posted by Ferry Doedens (@ferrydoedens) on

 

Bron: RTL, Instagram

Lees ook: