Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens bevestigt ontslag bij ‘GTST’: ‘Ik heb er verdriet van’

Ferry Doedens bevestigt ontslag bij ‘GTST’: ‘Ik heb er verdriet van’

Ferry Doedens bevestigt ontslag bij ‘GTST’: ‘Ik heb er verdriet van’

Waar het gerucht al ging dat Ferry Doedens (30) zijn werk bij ‘GTST’ noodgewongen zou moeten neerleggen, is de kogel inmiddels door de kerk. De acteur neemt inderdaad afscheid van zijn rol als Lucas Sanders, zo maakt hij zelf bekend via Instagram.

Ferry Doedens neemt afscheid van ‘GTST’

Dat het gerucht over zijn vertrek uit Meerdijk als een lopend vuurtje ging, is ook Ferry zelf niet ontgaan. “Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen, ga ik GTST verlaten”, begint Doedens bij een foto van zichzelf. “Ondanks dat het op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten, heb ik er natuurlijk ook verdriet van.”

Corona

De coronacrisis is Ferry te veel geworden, zo geeft hij toe. “De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest.”

Laatste draaidag

Shownieuws wist al te melden dat Ferry’s laatste draaidag naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar zou plaatsvinden, en ook dat bevestigt de acteur. “Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten.” Doedens sluit af met een vriendelijk verzoek. “Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.”

Non-actief

Zo’n twee maanden geleden werd Ferry tijdelijk op non-actief gezet, omdat hij de richtlijnen van het RIVM niet serieus nam. Hij zei in de YouTube-serie KEURantaine van Eddy Keur niet bang te zijn om besmet te raken en de regels dan ook niet zo nauw te nemen. “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld”, aldus de acteur destijds. “Ik heb nog geen één keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media.”

Pride

Onlangs lapte Ferry de coronamaatregelen opnieuw aan zijn laars, dit keer door een Pride-feestje te vieren met Gordon. Tijdens deze bijeenkomst werd de anderhalvemeterregel duidelijk genegeerd. Dat zou zomaar de laatste druppel geweest kunnen zijn voor de werkgever van Doedens.

Lees ook
Definitief vertrek uit Meerdijk? ‘Deze geliefde ‘GTST’-acteur is ontslagen’

Ontslagen

Het is niet de eerste keer dat Ferry de soap moet verlaten. In 2015 werd hij ontslagen vanwege zijn drugsprobleem. Hoewel hij een jaar later weer in de huid van Lucas mocht kruipen, werd hij onlangs op non-actief gezet. Nu lijkt het doek definitief te vallen voor de GTST-ster.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Beeld: still, Instagram