Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens: ‘Ik heb bewijsdrang!’

Ferry Doedens: ‘Ik heb bewijsdrang!’

Ferry Doedens: ‘Ik heb bewijsdrang!’

Ex-GTST ster Ferry Doedens heeft een lastige periode achter de rug. De 26-jarige acteur heeft na zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden vanwege drugsgebruik, lang geworsteld met het idee dat niemand meer met hem zou willen werken. “Ik was daar, toen het nieuws over mijn ontslag naar buiten kwam, echt heel bang voor.”

Misselijk
Dit vertelt de jonge acteur in een openhartig interview met AD. Ferry begon zijn carriere bij Goede Tijden Slechte Tijden als Lucas Sanders in 2009, een rol die hij vele jaren speelde. Toen bekend werd dat Ferry kampte met een drugsverslaving, werd hij op staande voet ontslagen bij RTL. Over dit moment vertelt hij: “Ik werd zo misselijk… alsof er een naaste was overleden. Ik hou zo veel van wat ik doe!”

Het leven is mooi
In het interview vertelt hij tevens dat hij pas dagen later dit gevoel kon loslaten, toen het officiële statement naar buiten gebracht werd. Tegen zijn verwachtingen in werd het bericht goed ontvangen bij zijn fans. “De reacties waren zo lief. Ik dacht: ja, ik ga aan mezelf werken, het leven is mooi. Ik kán dit.”

‘Het heeft mijn ogen geopend’
Nu, een jaar later, is een veelgestelde vraag hoe het nu met de acteur gaat. Dit vindt Ferry erg begrijpelijk, maar door het incident heeft hij wel het gevoel zich telkens opnieuw te moeten bewijzen.”Door wat er vorig jaar is gebeurd, zag ik in dat ik harder moet werken. Af en toe moet je eerst goed de grond raken voordat je weet: dit is niet oké. Het heeft mij de ogen geopend”, aldus Ferry. “Ik weet dat het niet aan mijn kunnen ligt. Ik vind dit vak fantastisch en ik wil er alles uithalen.”

Bron: RTL, AD, Instagram

Lees ook: