Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens over gedwongen afscheid bij GTST: ‘Het doet mij heel veel pijn’

Ferry Doedens over gedwongen afscheid bij GTST: ‘Het doet mij heel veel pijn’

Celebs
Ferry Doedens over gedwongen afscheid bij GTST: ‘Het doet mij heel veel pijn’

Ferry Doedens (30) zal nu toch echt Goede Tijden, Slechte Tijden definitief vaarwel moeten gaan zeggen. En dat betekent dat de tijd van onbezorgdheid nu echt voorbij is. De acteur zal daarmee niet alleen afscheid van Meerdijk moeten nemen, maar ook van zijn personage Lucas Sanders.

Afscheid bij GTST

De acteur speelde sinds 2009 de rol van Lucas. In 2015 werd hij uit de serie geschreven, nadat hij productionele afspraken niet nakwam. In 2016 keerde hij terug in de soap. Hoewel hij nog drie weken op de set aanwezig is, loopt Ferry naar eigen zeggen met een gek gevoel rond. “Het is een gevoel van rouw, ook al wil ik het niet te zwaar maken”, geeft de acteur aan in zijn Instagram Stories. “Ik zit de afgelopen periode al best wel in een rouwproces. Wat wil ik? Wie ben ik? Wat wil ik gaan doen met mijn leven?”

Onzeker gevoel

Want wat hij precies hierna gaat doen, weet de acteur nog niet precies. Helemaal nu de corona-maatregelen veel invloed hebben op de film en tv-wereld. “Dat onzekere gevoel is best wel intens. Dat ik GTST ga verlaten, doet mij gewoon heel veel pijn. Ook omdat ik afscheid moet nemen van Lucas, dat is een onbeschrijfelijk gevoel”, laat de 30-jarige weten.

Lees ook
Ferry Doedens bevestigt ontslag bij ‘GTST’: ‘Ik heb er verdriet van’

Niet makkelijk

Ferry sluit zijn bericht af met de woorden: “Ik wilde even laten weten dat ik het er niet makkelijk mee heb. Maar ik ga proberen om Lucas zo leuk en gezellig mogelijk neer te zetten. En dan is het klaar.” Hoe zijn personage afscheid neemt van de tv-soap is nog niet bekend en zal de komende maanden pas bekend worden.

Reden ontslag

Ferry negeerde enkele keren de corona-maatregelen die producent EndemolShine had opgesteld. Op Instagram liet hij bijvoorbeeld zien dat hij gewoon naar feestjes ging en dat hij naar eigen zeggen iedereen knuffelde. “De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen”, liet hij destijds weten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee