Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens aan slag als komiek!

Ferry Doedens aan slag als komiek!

Ferry Doedens aan slag als komiek!

Ferry Doedens is een bezig bijtje – niet alleen werkt hij zich stevig in het zweet bij RTL’s Dance Dance Dance, hij zal ook volgende maand proberen zo veel mogelijk mensen aan het lachen te maken tijdens het nieuwe komedieprogramma van Comedy Central, Celebrity Stand-Up.

Aan het programma, dat gepresenteerd wordt door comedian Martijn Koning, doen in totaal twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen mee. De eerste zes namen werden vandaag bekend gemaakt. Tony ‘Sterretje’ Star, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Frank Evenblij en Ferry’s ex-collega Christophe Haddad zullen strijden om de grappigste show voor een live publiek.

Herinneringen

Gelukkig hoeven ze het niet helemaal alleen te doen – zo krijgen ze hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents’ Dinner. Martijn Koning, die natuurlijk zelf een oude rot in het vak is, kijkt er alvast erg naar uit: “Het is zo leuk om dit te presenteren en mensen voor het eerst zien stand-uppen. Ik moet dan weer terugdenken aan mijn eerste keer, zo spannend was dat. Ik ben verliefd op stand-up, en als je ziet wie er straks op dat podium staan, dan wordt dit echt supercool.”

Benieuwd of er tussen de BN’ers en BV’s een Louis C.K. van de Lage Landen zit..

 

Lees ook: