Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Paddenstoelen en een lange nekken: sprookjesachtige feestelijke dag voor zoontje André en Monique

Paddenstoelen en een lange nekken: sprookjesachtige feestelijke dag voor zoontje André en Monique

Celebs
Paddenstoelen en een lange nekken: sprookjesachtige feestelijke dag voor zoontje André en Monique

Vandaag is een sprookjesachtige dag voor kleine André. Het bijna vierjarige zoontje van André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) viert namelijk zijn verjaardag. Dat doet hij met vriendjes en vriendinnetjes in de betoverende wereld van de Efteling. Want zo’n bijzondere leeftijd laten de trotse ouders niet zomaar aan hun voorbijgaan.

Feestje zoontje André Hazes

Ondanks corona krijgt zoontje André nog een spectaculair feestje, namelijk in het attractiepark de Efteling. De zanger deelt op Instagram een foto bij de bekende rode paddenstoelen in de Efteling. Daarop is te zien is dat kleine André het enorm naar zijn zin heeft. Ook Monique deelt een foto van de feestbende bij attractie Langnek.

Sprookjes en helden

Vorig jaar kreeg zoontje André nog een groots helden feestje met taarten, ballonnen en kostuums van onder andere Spiderman. Door corona kon het feest dit jaar iets minder groots gevierd worden maar aan het gespeel op de Instagram Stories van Monique is te zien dat André het ook in de sprookjeswereld naar zijn zin heeft.

Knipperlichtrelatie André en Monique

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn. Maar de relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hadden gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Uiteindelijk maakte André eind februari via Instagram bekend dat hij weer samen was met Monique.

Broertje of zusje

Het koppel droomt inmiddels weer van een broertje of zusje voor André junior. Helaas kan dat niet via de natuurlijke weg. “Het is nog steeds onze wens en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. […] Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Verjaardagsfeestje van De Grootste❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍄

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee