Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans Chantal Janzen smelten door vertederende foto van zoon Bobby en oma: ‘Puur geluk’

Fans Chantal Janzen smelten door vertederende foto van zoon Bobby en oma: ‘Puur geluk’

Celebs
Fans Chantal Janzen smelten door vertederende foto van zoon Bobby en oma: ‘Puur geluk’

Chantal Janzen (41) ging vorige week naar huis met de Televizier-Ster Presentatrice, die ze voor de record vestigende zesde keer in de wacht sleepte. Haar werk doet ze dan ook vol passie en overgave, maar wat de grootste rol speelt in het leven van de blondine, is haar gezin. Van dat familiegeluk deelt ze een foto op Instagram, met haar zoon Bobby en zijn oma in de hoofdrol.

Zoon Chantal Janzen

Op het plaatje zijn de twee van achteren te zien. “Spiderman en z’n oma”, schrijft Chantal bij het kiekje, doelend op het pak dat Bobby aan heeft. “Samen op een bankje. Och zo fijn.”

Koesteren

Niet alleen Chantal wordt emotioneel van het tafereel, ook haar volgers smelten bij het zien van de familiefoto. “Zo zoet”, schrijft Manon Meijers, gevolgd door een hartje. “Intens”, vult Britt Dekker aan. Ook fans reageren met liefkozende woorden. “Om te koesteren, dit soort plaatjes!”, reageert iemand. Een ander laat benadrukt: “Dit is puur geluk”.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spiderman en z’n oma. Samen op ‘n bankje. Och zo fijn❤️🙏🏻

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice, die in haar twintiger jaren stiefmoeder werd van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, gaf ze onlangs toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Lees ook
Zoetsappig maar ook weer niet: man Chantal Janzen verblijdt haar met lief bericht én hilarische foto

Chantal als moeder

In een recent interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Soms kunnen ze me de boom in. Kom jullie straks ophalen.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoi!🌞❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn allergrootste trots en ‘bezit’: deze vijf. En de linker is vandaag jarig. Die linker die altijd op iedereen let, in de gaten houdt, en voor zorgt. Ik zal nooit vergeten hoe het was toen ik op mn 27e bij papa kwam en jij als oudste daar zat. Zo lief, open, oprecht en zorgzaam. Wat hebben we al veel moois meegemaakt. En als je maar 11 jaar scheelt ging dat natuurlijk niet alleen maar van n leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin. Maar we deden altijd ons best, met zn allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar. En nu vind ik het zo lastig als jij weer vertrekt naar L.A., of als ik je lang niet zie. Maar dat meisje wat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds. En nu ben je 30! Zo trots op jou, op wie je bent, wat je doet, hoe je in het leven en de liefde staat en hoeveel je aan je naasten geeft. Eén bom liefde ben jij. Ik hou zoveel van jou, en ook zo van die andere 4 kretsers. Hoera voor Essie! 🎉❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee