Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Famke Louise open over mishandeling door ex: tot bloedens toe geslagen en gedwongen tot seks

Famke Louise open over mishandeling door ex: tot bloedens toe geslagen en gedwongen tot seks

Celebs
Famke Louise open over mishandeling door ex: tot bloedens toe geslagen en gedwongen tot seks

Famke Louise overweegt alsnog aangifte te doen tegen een ex-vriend die haar enkele jaren geleden mishandelde en chanteerde. De zangeres vertelt in haar nieuwe Videoland-documentaire ‘Famke Next’ dat ze vandaag de dag nog steeds bang voor hem is.

Gedwongen tot seks voor de camera

In de docu vertelt Famke Louise, die eigenlijk Famke Meijer heet, dat ze bijna op dagelijkse basis werd geslagen door haar ex. Om te voorkomen dat zij hem zou verlaten, chanteerde hij haar. “Hij heeft me zelfs gedwongen tot seks en dat vastgelegd. Hij zei dat hij het online zou zetten als ik ooit bij hem weg zou gaan”, vertelt de zangeres.

Alsnog aangifte doen

Famke zegt dat de ex, die in de documentaire niet met naam wordt genoemd en zelf niet wilde reageren, dit ook bij een andere ex-vriendin heeft gedaan, die er aangifte van deed. “Ik heb dat nog niet gedaan, maar ik zit er de laatste tijd heel erg aan te denken om het misschien toch wel te doen.” Volgens Famke is hij onvoorspelbaar en gevaarlijk, en is ze nog steeds bang voor wat hij kan doen met de beelden die hij in zijn bezit heeft. “Hij gaat het niet accepteren dat ik dit zeg, maar zo is het wel gegaan.”

Tot bloedens toe

Famke Louise vertelt ook dat het soms verder ging dan slaan. “Zelfs zo erg dat hij mij op de grond sloeg en op me in ging trappen met z’n volle kracht op m’n buik en in m’n rug. Dat er gewoon bloed op de grond lag van dat ik m’n tand door m’n lip had enzo.” De zangeres moest na één mishandeling naar het ziekenhuis, omdat ze een gat in haar hoofd had. Haar ex droeg haar toen op dit te filmen voor een vlog en te zeggen dat ze tegen een kastje aan was gevallen. De moeder van de zangeres vertelt dat haar dochter regelmatig onder de blauwe plekken zat, maar dat ze ontkende mishandeld te worden.

Lees ook
Spannend! Volgens kijkers zitten déze BN’ers in de bizarre kostuums van ‘The Masked Singer’

‘In elkaar geslagen als ik tegen hem in ging’

Famke vertelt dat ze soms tegen hem inging en hem aansprak op zijn gedrag, maar dat hij haar dan juist in elkaar sloeg. “Als ik verdrietig was over iets waar hij me mee gekwetst had en ik zei dat, dan werd ik geslagen.” Famke, die vrijdag haar debuutalbum Next uitbrengt, zegt niet eerder aangifte te hebben overwogen, omdat ze verder wilde met haar leven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Famke Louise ken je, maar in deze docuserie leer je vooral Famke Meijer kennen. Famke Next is nu te zien.

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bron: NU.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee