Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dappere Famke Louise in speciale uitzending ‘Jinek’: ‘Ik ben mentaal kapotgemaakt’

Dappere Famke Louise in speciale uitzending ‘Jinek’: ‘Ik ben mentaal kapotgemaakt’

Celebs
Dappere Famke Louise in speciale uitzending ‘Jinek’: ‘Ik ben mentaal kapotgemaakt’

Eén van de dapperste jonge vrouwen van ons land is zonder twijfel Famke Louise. Zo’n twee weken nadat ze door half Nederland tot de grond toe is afgebrand na haar optreden in Jinek, schoof ze maandag opnieuw aan in de talkshow. Daar vertelde ze erg geschrokken te zijn van alle negatieve reacties en zelfs het geweld waar ze na de uitzending mee te maken kreeg.

Omstreden actie

De vlogger vertelt “mentaal kapotgemaakt” te zijn door alle kritiek op haar optreden in het programma Jinek, twee weken geleden. Ze wilde in de uitzending haar deelname aan de actie #Ikdoenietmeermee verdedigen, een initiatief van een groep min of meer Bekende Nederlanders tegen de coronaregels. Maar nadat zij een storm van kritiek kregen, trokken eigenlijk alle deelnemers zich terug.

‘Ik heb geprobeerd niet alles te lezen’

“Ik ben erg geschrokken van alle reacties”, aldus Famke Louise, die eerder vertelde dat haar auto een dag na de eerste uitzending vernield is. “Ik heb geprobeerd alles niet te lezen, maar je leest het toch. Ik zat voor mijn gevoel met de beste intenties in de uitzending. Maar ik kon mij niet goed verwoorden.” Ze stelt dat zij gestrest was in de live-uitzending. “Het is een heel gevoelig onderwerp, en je zit live op televisie met een miljoen kijkers.” Wel is Famke blij dat zij de onvrede onder jongeren over de coronaregels bespreekbaar heeft gemaakt. Zij noemt haar missie dan ook geslaagd.

Lees ook
Famke Louise moet met beveiliging over straat na ‘Jinek’: ‘Auto dag na uitzending vernield’

Gommers op de Gram

Famke Louise gaat samen met IC-arts Diederik Gommers die haar maandagavond vergezelde bij Jinek, een campagne opzetten om de coronaregels te verdedigen richting jongeren. Ook komt het duo met een eigen mondkapjeslijn. Gommers heeft sinds een paar dagen – dankzij Famke Louise – ook een instagramaccount en was binnen mum van tijd booming op het sociale netwerk. De beste man heeft in slechts enkele dagen meer dan 250.000 volgers verzameld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Go grow as you go, thank you Diederik ❤️

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Bron: ANP | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee