Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochters Maxime en Montana enorm bezorgd om gezondheid Martien Meiland

Dochters Maxime en Montana enorm bezorgd om gezondheid Martien Meiland

Dochters Maxime en Montana enorm bezorgd om gezondheid Martien Meiland

In de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ was te zien dat de gezondheid van Martien (58) nogal te wensen overlaat. Wanneer hij aan zijn dochters laat weten dat hij zich niet goed voelt, maken Maxime en Montana zich direct grote zorgen. De twee kunnen het niet laten om online onderzoek te doen, waardoor hun bezorgdheid alleen maar verder groeit.

Gezondheid Martien Meiland

Martien heeft de afgelopen tijd last van benauwdheid. Na een gebroken nacht door pijn op zijn borst kan hij het de volgende dag niet laten om zijn dochters op de hoogte te stellen. In eerste instantie lijkt het allemaal wel mee te vallen, maar na een paar dagen krijgt de flamboyante kasteelheer ook overdag last van klachten.

Benauwd

Maxime vraagt haar vader dan ook meteen of hij nog benauwd is. “Nee, ik ben niet benauwd”, antwoordt Martien. “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Corona?

De Cash or Trash-presentator begint steeds meer aan zijn gezondheid te twijfelen. Ook zijn dochters weten niet wat ze ermee aan moeten, waarna het speculeren begint. “Hij kan toch corona hebben?”, vraag Montana zich af. Maxime denkt daarentegen dat het “misschien gewoon een longinfectie” is. “Dan ga je gewoon dood”, vreest de oudste van de twee. “Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Online onderzoek

Even later denkt het drietal dat het misschien toch een hartaandoening is. “Oh wat erg, Maxime. Ik moet dit helemaal niet lezen”, doelt Martien op alles wat ze online vinden. Uit angst begint hij dan ook al na te denken over het ergste scenario. “Ik wil denk ik Hemel & Aarde van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf komen optreden.”

Lees ook
Martien Meiland door het oog van de naald gekropen: ‘Papa was bijna dood geweest’

‘Bijna dood’

Het is niet de eerste keer dat zijn dochters zich grote zorgen maken om Martien. “Papa was bijna dood geweest”, aldus een geschrokken Maxime eerder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag 35 jaar getrouwd met enkele tussenposes ?

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Talpa