Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Meilandjes staan stil bij bijzondere gebeurtenis die ze noodgedwongen moeten missen

Meilandjes staan stil bij bijzondere gebeurtenis die ze noodgedwongen moeten missen

Meilandjes staan stil bij bijzondere gebeurtenis die ze noodgedwongen moeten missen

De familie Meiland zit momenteel nog steeds ‘vast’ in Frankrijk. Niet alleen heeft de coronacrisis gevolgen voor de omzet van het Chateau, ook moeten ze een speciale gebeurtenis aan zich voorbij laten gaan.

Meiland

Oma Jenny mocht namelijk maar liefst 91 kaarsjes uitblazen. Een bijzondere leeftijd, maar dat hebben de Meilandjes niet met haar kunnen vieren. Gelukkig hoeft de moeder van Erica het niet zonder verrassing te doen: in de Instagram Stories op het account van Maxime is te zien hoe met stoepkrijt heel groot “Gefeliciteerd Jenny, 91 jaar” is geschreven. “Ah, oma is jarig!”, laat ze bij die boodschap weten.

Annuleringen

Hoewel verschillende gasten hun verblijf noodgedwongen moeten annuleren, moet ook de familie zelf wat boekingen schrappen. Martien: “Wij hebben van Macron afgelopen maandag natuurlijk vernomen dat wij tot 11 mei niet open mogen.” Erica vult aan: “Wij hebben een mail gestuurd naar de mensen die hier tot 11 mei zouden komen, die hebben we geannuleerd en de bedragen teruggeboekt. Verder is er niets aan de hand. Voor iedereen die na de lockdown willen komen: jullie zijn van harte welkom.”

Lees ook
Martien Meiland: ‘Ik heb niet echt goede herinneringen aan m’n jeugd’

Ander verhaal

Aan TV Familie vertelde Meiland toch wel een ander verhaal. “Het is één grote catastrofe”, aldus Martien in het blad. “Als mijn vrouw Erica ’s morgens haar computer opengooit, loopt de ene na de andere annulering binnen. We waren zo goed als volgeboekt voor deze lente en zomer. Maar daar blijft nu niets meer van over. Logisch, natuurlijk. Mensen kunnen ­nergens meer uit hun huis.”

x

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Talpa