Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is de strijdbijl begraven? Familie Meiland weer in contact met Nadège

Is de strijdbijl begraven? Familie Meiland weer in contact met Nadège

Is de strijdbijl begraven? Familie Meiland weer in contact met Nadège

Schoonmaakster Nadège is al een tijdje uit beeld bij de familie Meiland. Niet alleen omdat zij hun spullen pakten om weer naar Nederland te gaan, maar ook door de ‘ruzie’ tussen beide partijen. Toch lijken de Meilandjes de strijdbijl binnenkort te begrafen en de geliefde huishoudster weer op de koffie te vragen als ze op bezoek zijn in Frankrijk.

Familie Meiland weer contact met Nadège

In de aflevering van Chateau Meiland was gisteren te zien dat Nadège na een aantal maanden plotseling weer contact opgenomen heeft met de extravagante familie. Blijkbaar heeft ze een mailtje gestuurd naar Erica, nadat ze op het internet las dat hondje Bommel was overleden. Via de digitale brief steekt de voormalig huishoudster de familie een hart onder de riem. “Ik vind het toch aardig”, zegt Martien. Ook Maxime moet toegeven: “Het valt mij toch mee van Nadège”.

Jong en hard

Martien strijkt met de hand over zijn hart en denkt eraan om de Française uit te nodigen met Pasen. “Ik vind van wel. Op een gegeven moment is het ook gewoon klaar, moet je het begraven en is het gewoon weer goed”, vindt Erica. Maar Maxime is het daar absoluut niet mee eens en daar is Erica het op haar beurt ook weer niet mee eens.  “Jij bent jong en hard”, laat Erica weten. “Nee, ik ben niet naïef”, sneert Maxime.

Gezellig kopje koffie drinken

Blijkbaar is de ruzie allang verleden tijd als we Erica moeten geloven. “We hebben gewoon mot gehad omdat we het niet over dingen eens waren. Maar dan zie je: jonge mensen zijn dan veel feller. En wij denken dan: prima toch? Het is toch veel beter als je alles achter je kunt laten en daar gezellig een kop koffie… Even vragen hoe het met haar gaat.”

Maxime weigert

“Zij is toen waarschijnlijk ook opgenaaid door alle journalisten van de glossy’s”, merkt de kasteelheer op. Toch klopt daar volgens dochter Maxime niets van. “Ach, daarvoor was het toch al vreselijk? Dan kwam ze steeds met dat rode autootje om haar geld vragen. Ik hoef haar niet te zien.”

Online moddergooien

De ruzie tussen de werkgever en werknemer ging om werkuren. Door corona had Nadège helaas niet veel meer te doen en besloot dat ze best al om 12 uur kon weggaan. In het vorige seizoen van Chateau Meiland zei Martien daarover: “Maar ja, ze krijgt betaald tot 1 uur. Dan denk ik: gadver. Dan moet ik of Erica zeggen: ‘Nee, meid, je moet blijven, want je moet nog een uur werken voor dat geld.’ Dat is al vervelend om dat tegen zo’n vrouw te moeten doen.” Na terugkeer in Nederland ging het moddergooien online nog even door. Zo reageerde de huishoudster dat de zomaar door de familie aan de kant was gezet. Martien ontkende de beschuldigingen. Ze hadden haar zelfs nog een parketvloer geschonken toen ze Frankrijk verlieten.

Of de familie Nadège daadwerkelijk met Pasen hebben uitgenodigd is niet nog zeker. Wel was op Instagram te zien dat Martien twee weken geleden in het chateau aanwezig was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Talpa, Instagram