Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fajah Lourens over eigen terugval: ‘Gezond eten gaat bij mij meestal wel goed, zolang ik maar niet drink’

Fajah Lourens over eigen terugval: ‘Gezond eten gaat bij mij meestal wel goed, zolang ik maar niet drink’

Celebs
Fajah Lourens over eigen terugval: ‘Gezond eten gaat bij mij meestal wel goed, zolang ik maar niet drink’

Fajah Lourens is met haar My Killerbody Motivation-imperium een waar succes. Toch heeft de fitness goeroe zelf niet altijd de discipline om zich aan haar voorgeschreven levensstijl te houden. Vooral toen het coronavirus om de hoek kwam kijken. In een interview met Grazia vertelt Fajah over haar cravings naar wijn en hoe ze haar gezonde levensstijl hiervoor tijdens de lockdown regelmatig in de ijskast zette.

Grenzen verdwijnen

Waar gezond eten naar eigen zeggen vaak geen struikelpunt is, wil haar liefde voor goede wijn nog weleens roet in het eten gooien. “Gezond eten gaat bij mij meestal wel goed, zolang ik maar niet drink. Dan verdwijnen namelijk mijn grenzen, pak ik iets lekkers en vreet ik vervolgens alles op.” Aan het begin van de coronacrisis haalde Fajah de wijnglazen vaker uit de kast dan haar lief is. “Dan had ik één dag geen wijn gedronken en dacht ik: nou, vandaag mag het wel weer.”

Hypnotiseur Rasti Rostelli

Het zorgde bij de fitness goeroe niet alleen voor extra kilo’s en meer cellulite, ook verloor ze haar motivatie om haar eigen gym in te duiken. En laat dat als fit girl nou behoorlijk onhandig zijn. Fajah besloot het daarom over een andere boeg te gooien en schakelde een hypnotiseur in. “Toevallig solliciteerde er in die tijd een meisje bij mij dat voor Rasti Rostelli heeft gewerkt. Via haar ben ik bij hem beland en heb ik gevraagd of hij mij kon helpen van mijn overmatige alcoholgebruik af te komen.”

Lees ook
Waarom Fajah Lourens geen kinderwens heeft met ‘nieuwe’ vriend: ‘Ik wil geen derde’

De basis

Een ware openbaring, zo noemt Fajah het. Niet alleen zorgde de hypnoses ervoor dat ze de fles vaker kon laten staan, ook gaf het naar naar eigen zeggen nieuwe inzichten. “Tuurlijk, een dieet is nodig als je overgewicht hebt en je kilo’s kwijt wil, maar het is niet mijn ambitie om mensen continu op dieet te laten zijn. Dat is namelijk niet de oplossing voor de rest van je leven. Je moet van gezonder leven een lifestyle maken. Je moet veranderen vanuit je basis en beginnen met liefdevol te zijn tegen jezelf“, aldus Fajah.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee