Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verliefde Fajah Lourens deelt liefdevolle foto met nieuwe vriend: ‘Wat een leuke vent!’

Verliefde Fajah Lourens deelt liefdevolle foto met nieuwe vriend: ‘Wat een leuke vent!’

Verliefde Fajah Lourens deelt liefdevolle foto met nieuwe vriend: ‘Wat een leuke vent!’

Fajah Lourens (40) liet begin dit jaar al doorschemeren weer aan het daten geslagen te zijn en het wel heel gezellig te hebben met iemand. Veel meer dan zijn leeftijd verklapte de fitnessgoeroe toen niet, maar inmiddels is ze er klaar voor om haar nieuwe vriend voor te stellen aan de rest van de wereld. Op Instagram deelt ze een prachtige foto, waar de liefde van afspat.

Nieuwe vriend Fajah Lourens

Op het kiekje is te zien hoe Fajah en haar nieuwe vriend elkaar omhelzen. De actrice maakt geen woorden vuil aan de foto en plaatst er enkel een veelzeggend hartje bij. Wél tagt ze haar vlam in de post, waardoor duidelijk wordt dat hij Bart Hondebrink heet. Natuurlijk hebben we ook een kijkje genomen op zijn profiel, maar hij blijkt helaas geen actieve Instagrammer te zijn.

Complimenten alom

Onder de foto wordt enthousiast gereageerd. “Love rules!”, schrijft voormalige GTST-collega Christophe Haddad. “Wat een leuke vent!! Hij ziet er echt lief uit! En verstandig! Superleuk!”, voegt een fan eraan toe. Ook worden Fajah en Bart een “lovely couple” en “mooi stel” genoemd.

Geen jonkie

Aan Shownieuws verklapte Fajah begin dit jaar dat ze weer aan het daten was. “Ik heb iemand ontmoet, maar ik ben nog wel single”, zei ze destijds. Ook deed ze toen al een boekje open over de man in kwestie. “Hij heeft een goed lichaam en het is eindelijk geen jonkie. Daar ben ik wel van afgestapt. Hij is 41.”

Lees ook
Fajah Lourens is zichzelf erg tegengekomen: ‘Huilbuien, onrust, kribbigheid: ik had het allemaal’

Zelfliefde

In een interview met Flair vertelde Fajah eind 2020 een stuk liever voor zichzelf te zijn geworden in de afgelopen jaren. “Gek hè, als mensen zoiets zeiden, dacht ik altijd: ja, ja, het zal wel, en hup, dan ging ik gewoon weer door. Maar ik merk nu pas hoe fijn dat eigenlijk is, lief zijn voor jezelf. Als er iets is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat je jezelf moet liefhebben, omarmen, dragen. Klink ik nu heel zweverig? Nee toch? Wat ik bedoel is dat je niet altijd maar door hoeft te gaan, dat je niet altijd sterk hoeft te zijn. Je kwetsbaar opstellen is misschien moeilijk, maar belangrijk om te doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Beeld: Esmee Franken voor Flair, Instagram