Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fajah Lourens gebruikt hallucinerende middelen: “Ik ben op de vlucht voor mijn pijn”

Fajah Lourens gebruikt hallucinerende middelen: “Ik ben op de vlucht voor mijn pijn”

Fajah Lourens gebruikt hallucinerende middelen: “Ik ben op de vlucht voor mijn pijn”

Fajah Lourens werd bekend als actrice, maar staat momenteel voornamelijk in de spotlights door haar dieetboek My Killerbody Motivation. Ze is ontzettend druk en dat eist zijn tol. Ze schrijft in een openhartig blog niet langer te willen wegrennen voor haar gevoelens. Met behulp van Ayahuasca, een drankje dat hallucinaties veroorzaakt, probeert ze dit te bewerkstelligen.

Op de vlucht
De 35-jarige Fajah schrijft: “Ik heb me de laatste tijd verdiept in mijzelf en ben er achter dat ik op de vlucht ben. Ik ben op de vlucht voor mijn pijn. Pijn uit mijn jeugd en pijn van nu. Ik wil niet voelen dus ik vlucht in mijn werk. Ik wil niet elke dag huilen maar soms als ik echt te weinig heb geslapen kan ik in huilen uitbarsten als een vreemde mij vraagt hoe het gaat. Ik ben moe, moe van het wegrennen.”

Overgeven
Afgelopen woensdag nam ze het hallucinerende goedje voor het eerst, en Fajah onthult dat het een heftige ervaring was die ze niet snel zal vergeten. “Ik heb nog nooit zoveel overgegeven in mijn hele leven.” Naar eigen zeggen gebruikt ze Ayahuasca om meer rust te vinden in haar leven.

Het afgelopen jaar was erg heftig voor Fajah. Deze zomer kwam de #fitgirl plots veel in het nieuws, aangezien haar elf maanden oude neefje Elfin om het leven kwam door een familiedrama. We hopen dat het gauw weer beter zal gaan met Fajah!

 

Bron: Telegraaf, Instagram

Lees ook: