Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Fitgirl’ Fajah Lourens heeft moeite met haar eigen gewicht

‘Fitgirl’ Fajah Lourens heeft moeite met haar eigen gewicht

‘Fitgirl’ Fajah Lourens heeft moeite met haar eigen gewicht

Fajah Lourens (40) staat naast haar acteercarrière bekend om haar eigen onderneming My Killer Body Motivation. De actrice heeft haar eigen sport- en dieetboek, maar ook sportkleding, eten en drinken, sportattributen, verzorging, proteïne en supplementen. Een onwijs groot platform.

Maar dat geeft haar inmiddels veel stress. Zo’n onderneming is niet niks en het leg dan ook best wat druk op Fajah. Veel mensen verwachten van haar dat ze altijd superfit is, vertelt de onderneemster aan Panorama.

Prestatiedruk

Die constante ik-moet-er-fit-uitzien-pressure zorgt voor veel stress bij Fajah. Wanneer ze niet in Nederland is of met Nederlanders om haar heen is voelt ze die druk niet. De actrice is daarom ook graag in het buitenland. ‘Want anders voel ik voortdurend die druk om er goed uit te zien op het strand, anders ben ik niet geloofwaardig met mijn merk. Een fitnesstrainer die zelf geen biceps heeft, zou jij daarvan aannemen hoe je je biceps moet trainen?’ vertelt ze. De lat ligt altijd hoor voor haarzelf. Knap vermoeiend, natuurlijk.

Lees ook
Snel in tranen? Heel goed, want huilen is gezond: ‘Het helpt om je lichaam te relaxen’

Om die druk te verlagen wil Fajah straks niet meer alleen het gezicht zijn van haar merk. Voortaan zullen we dus niet altijd meer alleen Fajah zien, maar juist verschillende mensen. ‘Ik moet niet meer het draagvlak zijn, want ik word inderdaad ouder. Het merk moet groter worden dan ik.’ Daarmee kan ze tegelijkertijd ook kleding laten zien bij verschillende lichamen. Een win-win situatie dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress