Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fajah haalt op social media uit naar de moordenaar van haar neefje

Fajah haalt op social media uit naar de moordenaar van haar neefje

Fajah haalt op social media uit naar de moordenaar van haar neefje

DJ Fajah heeft op Facebook flink uitgehaald naar Thomas U. de man die haar 11 maanden oude neefje Elfin uit het raam gooide en vervolgens zelfmoord pleegde door er achteraan te springen.

Thomas U. was de vriend van Shanti, de halfzus van Fajah. Fajah reageerde op een oud Facebook bericht van Thomas U. dat hij op 19 juni met vaderdag gepost had. Daarin zei hij: “Mijn eerste vaderdag als vader maar zonder mijn kind”.

Fajah heeft hier nu onder gezet: “Zielepiet. Vergeven mijn reet. Ik vergeef jou nooit en vergeet het ook nooit. Jij mag voor eeuwig weg branden in de hel.”

Reactie van de moeder van Elfin

Ook Shanti heeft gerageerd op het bericht. Ze schrijft: “Meneer had mij op Moederdag nog belachelijk gemaakt en weet ik het meer….”.  En: “Nu zit hij dus zeker in zijn zelf gecreëerde hel. Zoiets naars gun ik niemand…” Ze vervolgt: “…hij haatte zichzelf zo ontiegelijk. Ook niet menselijk denk ik. We konden hem niet eens helpen. Hij liet het niet binnen komen. Anyway succes jongen. Ga vaderdag nog vele malen vieren bij jouw pa en mijn pa die zich beide niet lieten manipuleren door je. Deze hel van jou wens ik niemand toe.”

Bron: Grazia.nl

Lees ook:

Fajah onthult heftige details familiedrama

Fajah deelt foto van haar omgekomen neefje

Maakte Sylvie Meis een Photoshop misser op haar Instagram?