Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fajah Lourens baalt van verwijderde ‘seksueel getinte’ videoclip

Fajah Lourens baalt van verwijderde ‘seksueel getinte’ videoclip

Fajah Lourens baalt van verwijderde ‘seksueel getinte’ videoclip

Fajah Lourens vindt het ‘super jammer’ dat de video van haar nieuwe single Flirtation niet langer te zien is op YouTube. De clip werd verwijderd vanwege de seksuele content.

Verbaasd
‘Ik had expres opgelet dat er geen tepels in beeld waren,’ vertelde ze dinsdag in de late editie van RTL Boulevard. ‘Ik heb er in elkgeval voor gezorgd dat hij naar mijn idee niet te heftig was.’ Fajah was aanvankelijk ook verbaasd toen ze dinsdagochtend ontdekte dat haar video offline was gehaald.

Bezwaar
De dj heeft bezwaar gemaakt bij YouTube. ‘Het is even afwachten. En anders moet ik een nieuwe edit maken, zonder dat zoenen misschien. Dan is het wat minder heftig.’ In de clip van Flirtation zijn pikante beelden te zien van (half) ontklede vrouwen die elkaar betasten en zoenen.

Trending
De video stond ruim drie dagen online en werd meer dan 117.000 keer bekeken. ‘Het ging hartstikke goed, we waren zelfs even trending. Ik heb heel veel reacties gekregen, juist ook dat de video classy en chic was. Het is jammer, maar er is niets aan te doen.’

Op Instagram staat nog wel een korte teaser van de videoclip, en die kun je hieronder bekijken.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: ANP