Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Expeditie Robinson recap: ‘Een koekje van eigen deeg’

Expeditie Robinson recap: ‘Een koekje van eigen deeg’

Expeditie Robinson recap: ‘Een koekje van eigen deeg’

Iedereen zat zondagavond weer klaar voor een nieuwe Expeditie Robinson-aflevering. Gisteren was alweer de 25e aflevering van het 21e seizoen. Er zitten nog 11 kandidaten in het spel, dus het einde is nog niet in zicht. 

Expeditie Robinson recap

Er zitten nog 11 kandidaten in het spel, dus de strijd is nog niet gestreden. Iedereen is ook nog aan het gissen hoe lang Expeditie Robinson überhaupt nog gaat duren en hoeveel eilandraden er nog zullen zijn.

Annemiek vertrekt naar Winnaarseiland en duelleert met Sandra en Yuki. Ze moeten een scherp mes balanceren op hun hand. De proef is pittig, maar Sandra wint wederom. In het kamp moeten ze nog bijkomen van het vertrek van Jan. Vervolgens staat een heftige proef te wachten. De prijs? Een heerlijk Italiaanse pizza en immuniteit. De kandidaten moeten puzzelstukken verzamelen, terwijl ze vast zitten aan een touw met een zwaar gewicht. De proef is loodzwaar. Yuki lijkt de proef redelijk op z’n sokken te volbrengen, maar loopt vast bij het puzzelen. Jasmine wint de proef en vertrekt naar Winnaarseiland. In het kamp worden verschillende bondjes gesmeed en het blijft spannend wie er de meeste stemmen krijgt. Niemand is veilig. René verliest uiteindelijk met zes stemmen tegen.

Wat Merel dacht

 1. Iedereen vraagt zich af hoe lang de expeditie nog gaat duren, myself included. Beter komt er deze aflevering of de volgende een plottwist en komen de kampen bij elkaar voor de halve finale.
 2. De pannenkoeken van Sandra zien er uiteraard weer heerlijk uit.
 3. “Ik zie drie tafels met een mes erop. Ik denk eigenlijk: goh wat, leuk, een culinaire proef. Dat kan wel eens voor mij zijn”. Haha Sandra, er wordt helaas niks gekookt. Je moet een gevaarlijk mes op je hand balanceren.
 4. De winnaar van de immuniteitsproef wint een rijkelijk belegde pizza, een extra motivatie. Jeetje die pizza ziet er zo lekker uit, ik wil gelijk een quattro formaggi bestellen.
 5. Wow deze proef ziet er mega zwaar uit, man man man. Het lijkt zo’n erge marteling, ik zou opgeven denk ik.
 6. Die arme Anouk is niet zo groot en zwaar dus kan amper omhoog klimmen, terwijl ze oerkreten uitschreeuwt. Zo, wat een strijder is die vrouw.
 7. Knalrode hoofden, oerkreten, vloeken, zweten. Deze proef is echt heel intens.
 8. Puzzelen gaat Yuki niet heel goed af. “Je gaat weer twijfelen aan jezelf”. Zijn voorsprong heeft hij uiteindelijk verspild.
 9. Sandra is ondertussen helemaal aan het fangirlen bij Jasmine. “Jasmine zie ik als een tijger”. “Vrouwen met ballen, ik vind het gewoon gaaf”.
 10. Zo, Britte verraadt René gewoon. Lekker veel gekonkel en leugens vandaag zeg.
 11. Awh, het is wel heel lief om te zien om blij Sandra van het koken wordt. “Ook dat ik dat mag doen voor mensen die rammelende maagjes hebben en waarbij het allemaal zo lekker smaakt en die er zo van genieten. Het is alleen maar heel fijn.”
 12. “Een geniale meesterzet. Een koekje van eigen deeg”, zegt René als hij er onverwachts wordt uitgestemd. .

Lees ook
Dit zijn de knappe dochters van voetbalheld Ronald de Boer

Wat Twitter dacht

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still RTL4