Je bent hier: Home > Celebs > Expeditie is eíndelijk begonnen! Waarom dit seizoen het beste ooit wordt

Expeditie is eíndelijk begonnen! Waarom dit seizoen het beste ooit wordt

Celebs
Expeditie is eíndelijk begonnen! Waarom dit seizoen het beste ooit wordt

Gisteren ging ‘Expeditie Robinson’ na maanden wachten eíndelijk weer van start. Oké, we moesten even schipperen tussen ‘Boer zoekt Vrouw’ en het survivalprogramma – keuzes, keuzes – maar wat was het weer ouderwets genieten. Want ja, het twintigste seizoen belooft ‘een hoop verrassingen’, aldus nieuwe presentator Kaj Gorgels.

Roy en Rob, da’s meer dan top

Maar niet alleen daarom denken wij dat dit het beste seizoen ooit wordt. Want tel Royke Donders op een eiland op bij Rob – man man man, hier word ik niet vrolijk van – Geus, en dit moet toch de meest prachtige televisie van dit jaar worden?

De tekst gaat verder onder de tweets.

Nou, daar gaan je harde krullen…

Alleen al de vooruitblik van de stylist van het Zuiden in een regenpak op het strand laat ons hart sneller kloppen. Maar wacht even, zeggen de stukjes in het intro niet al heel veel over hoe ver iedereen gaat komen? Want waar we sommige kandidaten wél bij proeven zien, zien we anderen vooral in het water of in de jungle. Interesting…

Zwemdiploma

Dan Akwasi, de schat. Doet mee aan Expeditie Robinson en haalt net één dag (geen grap) voor vertrek naar de Filipijnen zijn zwemdiploma. Gelukkig was daar Fien Vermeulen die hem met haar “zalvende” woorden naar het droge wist te loodsen. En je kunt veel zeggen over de ‘woordenkunstenaar’, maar hij doet het wel mooi even.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Noord gestoord

Ondertussen lijkt de hel al losgebarsten in Kamp Noord. Want waar Zuid in volle harmonie bezig is met hun onderkomen, is het chaos ten top aan de andere kant. Iedereen praat door elkaar, Shary-Ann is er nu al klaar mee (snappen we) en Mariana Verkerk voelt zich hélémaal genegeerd. Dan denk je alles gehad te hebben, komen oud-winnaars Carlos en Fatima óók nog eens met een taart. We dachten dat dit Expeditie was en geen vijf sterren resort? Nou goed, we zitten volgende week in ieder geval weer braaf voor de buis gekluisterd.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Lees ook
Ein-de-lijk bevestigd: dit zijn de kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ 2019

Duivelse domper

En hoewel het pas de eerste aflevering was, hadden wij gelijk al die typische stalen Robinson-zenuwen te pakken. Want zoals bij ieder seizoen geldt: niets zo k*t dan als eerste deelnemer afvallen en het eiland moeten verlaten. Dus wat waren we blij…

– pas op, spoilers –

…toen bleek dat Rijk, Rob, Berdien en Eva niet naar huis moesten, maar naar Duivelseiland mochten. Dingetje is wel dat de stemming tot een dieptepunt is gezakt. Rijk vraagt zich hardop af of-ie nog wel mee wil doen en ook Rob zien we mopperen. Oh, this is gonna be so much fun.

Bekijk hier de eerste aflevering terug.

Nog wat heerlijke random Robinson-parels die we op Twitter tegenkwamen:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA, DBSM | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee