Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-vrouw Frank Masmeijer: ‘Ik wil niets meer met hem te maken hebben’

Ex-vrouw Frank Masmeijer: ‘Ik wil niets meer met hem te maken hebben’

Ex-vrouw Frank Masmeijer: ‘Ik wil niets meer met hem te maken hebben’

De ex-vrouw van Frank Masmeijer, Sandra Birsak, is helmaal klaar met haar oude geliefde. Hoewel ze jaren terug nog vierkant achter de oud-showmaster stond, wil ze nu niks meer met de vader van haar twee dochters, die vorig jaar veroordeeld werd tot 9 jaar gevangenisstraf, te maken hebben. 

Betrokkenheid bij de smokkel van cocaïne

Nadat haar man zes jaar geleden werd opgepakt, omdat hij werd verdacht dan betrokkenheid bij de smokkel van cocaïne, bleef Sandra Frank door dik en dun steunen. Totdat ze er in 2017 genoeg van had en de twee bekendmaakten na 27 jaar huwelijk te gaan scheiden. “Ik denk dat we allebei ons best hebben gedaan. Maar alles wat er is gebeurd, al die maanden in de gevangenis, de tijd erna met de enkelband. Het heeft een enorme impact gehad. Dat valt niet te ontkennen en dat heeft natuurlijk het een en ander aangericht”, liet Frank toen weten.

Lees ook
Hoger beroep, hogere straf: Frank Masmeijer veroordeeld tot 9 jaar cel

Afgesloten hoofdstuk

Sandra hield zich na de scheiding op de achtergrond, maar laat nu aan De Telegraaf weten wat de huidige status is. En die blijkt allesbehalve rooskleurig. Voor Sandra is haar huwelijk met Frank, met wie ze dochters Michelle en Charlotte kreeg, een afgesloten hoofdstuk en ze hoeft hem dan ook niet meer te zien of spreken. “Ik wil helemaal niets meer met die man te maken hebben. Op geen enkele wijze wens ik nog contact met Frank te hebben, zeker nu ik al enige tijd een nieuwe liefde heb. Ik heb mijn leven weer volledig op de rit en daarom distantieer ik me helemaal van mijn ex. Het interesseert mij totaal niet meer hoe het nu met hem gaat.” Duidelijke taal!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf, RTL | Beeld: Brunopress