Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-vriendin Rico Verhoeven klapt uit de school: ‘Er was geen vertrouwen meer’

Ex-vriendin Rico Verhoeven klapt uit de school: ‘Er was geen vertrouwen meer’

Celebs
Ex-vriendin Rico Verhoeven klapt uit de school: ‘Er was geen vertrouwen meer’

De breuk tussen Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky Duchenne kwam als een donderslag bij heldere hemel. De twee waren maar liefst 13 jaar samen en kregen samen dochters Mikayla en Jazlynn en zoontje Vince. Lange tijd hield Jacky haar lippen op elkaar en was het vooral Rico die zich in de media uitsprak over de breuk met zijn jeugdliefde. Tot nu…

Financiële situatie

De voormalige wederhelft van de kickbokser doet in een interview met Weekend behoorlijk een boekje open over haar gestrande relatie. Hoewel zij en Rico nog altijd contact hebben met elkaar, lijkt er van een vriendschap geen sprake te zijn. Zo laat ze weten haar auto te hebben moeten verkopen voor een betere financiële situatie. Jacky noemt het daarom extra pijnlijk dat Rico onlangs een gloednieuwe wagen voor zijn moeder kocht. “Ik ben blij voor haar, maar dat doet mij wel wat”, vertelt ze.

De ideale schoonzoon

En waar de reden van de breuk tussen hen altijd een beetje vaag bleef, legt Jacky duidelijk de bal bij de enorme bekendheid van Rico. “Rico is veranderd, wat altijd al mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft. We hebben een fantastische tijd gehad en samen zijn droom waargemaakt.” Dat hij door sommigen ‘de ideale schoonzoon’ wordt genoemd, gaat er bij Jacky dan ook niet in. “Daar kunnen we zeker over discussiëren met mijn moeder, haha.”

Lees ook
Rico Verhoeven reageert voor het eerst op breuk met Jacky na relatie van 13 jaar

Scheve schaats gereden?

Volgens Jacky deed de roem van Rico niet veel goeds voor hun relatie en groeiden ze mede hierdoor uit elkaar. Ook werd ze naar eigen zeggen steeds minder betrokken bij dingen en werd haar vertrouwen in de vader van haar kinderen steeds minder. Of dat er een scheve schaats is gereden? Daarover houdt Jacky haar lippen stijf op elkaar. Al laat ze wel doorschemeren dat haar vertrouwen in hem kwijtraakte, omdat hij vaak van huis was en niet thuis sliep. “Er was geen vertrouwen meer.”

Geblokt op Instagram

Dat Rico de interesse bij veel vrouwen wekt, was tijdens hun relatie al een lastig iets, maar was ook na de breuk niet altijd even makkelijk, waardoor Rico een pittig besluit nam: hij blokte zijn ex op Instagram. “Hij was het beu dat ik vragen stelde over zijn Instagram stories. Ik denk dat hij geniet van de vrijheid die hij heeft.” Inmiddels zegt Jacky vrede met de breuk te hebben en gunt ze hem zelfs een nieuwe liefde. “Hij mag van mij gelukkig zijn met wie dan ook, als ze maar goed is voor mijn kinderen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Weekend | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee