Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-vriendin Marco Borsato: ‘Het klopt dat we contact hebben…’

Ex-vriendin Marco Borsato: ‘Het klopt dat we contact hebben…’

Celebs
Ex-vriendin Marco Borsato: ‘Het klopt dat we contact hebben…’

Het leven van Marco Borsato gaat niet over rozen. Met name de afgelopen maanden. De zanger kwam niet alleen in een burn-out terecht, maar zag ook zijn 22-jarig huwelijk met Leontine stranden. Marco zal momenteel dan ook veel steun zoeken bij familie en vrienden. Al blijkt hij ook zijn hart te kunnen luchten bij zijn ex. “Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven.”

Ex-vriendin Denise Boekhoff

Na de breuk heeft de zanger namelijk weer contact met ex-vriendin Denise Boekhoff, met wie hij voor Leontine acht jaar lang een relatie had. Toch lijkt er van oud zeer geen sprake te zijn. Integendeel zelfs. “Ik ben blij dat Marco weer van zich heeft laten horen”, vertelt Denise aan Story. “We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal.”

Vrijgezellenleven

Volgens haar hebben zij en Marco momenteel weer contact, maar is er van een liefdesrelatie absoluut geen sprake. “Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt”, aldus Denise.

Lees ook
Henny Huisman geen spijt van uitspraken affaire Marco Borsato en Maan: ‘Weet niet waar je je zo druk over maakt’

Ups en downs

Begin deze maand liet de zanger voor het eerst weer van zich horen, nadat hij sinds de aankondiging van de scheiding een mediastilte hield. Middels een brief aan zijn fanbase laat hij van zich horen en vertelde de zanger hoe het met hem gaat. Ook gaf hij toe dat het herstel “met ups en downs” gaat, “wat voor een burn-out gebruikelijk is”. Voor zijn fans heeft de zanger dan ook teleurstellend nieuws: voorlopig zal hij nog niet terugkeren op de bühne en blijft het ook op social media voorlopig nog even stil.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide, Story | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee