Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-vriendin haalt keihard uit naar Kjeld Nuis op Instagram: ‘Je hebt me wél bedrogen’

Ex-vriendin haalt keihard uit naar Kjeld Nuis op Instagram: ‘Je hebt me wél bedrogen’

Ex-vriendin haalt keihard uit naar Kjeld Nuis op Instagram: ‘Je hebt me wél bedrogen’

Deze week ligt de nieuwe LINDA. in de schappen met daarin een interview met schaatsheld Kjeld Nuis (30). Hij heeft het daarin ook over de veelbesproken breuk met zijn ex Jill de Robles en zijn nieuwe liefde, collega Joy Beune. Maar waar hij bij hoog en laag beweert Jill niet bedrogen te hebben, houd zij daar een andere mening op na. Op Instagram haalt ze keihard uit naar de vader van haar zoontje Jax (3).

Kjeld, Jill en Joy

Zo’n anderhalf jaar geleden maakte schaatsheld Kjeld Nuis bekend uit elkaar te gaan met de moeder van zijn zoontje Jax. Al snel deden geruchten over een nieuwe vriendin de ronde – Kjeld zou zijn gevallen voor de charmes van de negen jaar jongere schaatsster Joy Beune (21), maar die verhalen werden door beiden genegeerd. Eind 2019, driekwart jaar na de breuk met Jill, bevestigden de twee dan toch hun relatie. Maar wie denkt dat die liefde pas opbloeide nadat Kjeld en Jill uit elkaar gingen, heeft het volgens haar bij het verkeerde eind.

‘Er is niets van waar’

Kjeld heeft in de media steeds gezegd zijn ex-vriendin niet te hebben bedrogen en ook nu houdt hij vast aan dat verhaal. “Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje [de zus van Sven Kramer, red.] ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen”, aldus Kjeld in LINDA.

‘Ik ben die goedpraterij zat’

Op Instagram haalt Jill nu openlijk uit naar haar ex. “Dat heb je wel, maar dat is oud nieuws. Ik heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, de escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn”, aldus Jill in haar Instagram Stories, die verborgen zijn voor mensen die haar niet volgen.

Lees ook
Mooi stel: Kjeld Nuis (30) deelt eerste romantische foto met nieuwe vriendin (21)

Gelukkige jaren

Kjeld en Jill (zie foto onderaan) vormden bijna vijf jaar een stel toen de schaatser in januari 2019 bekendmaakte dat er een einde was gekomen aan hun relatie. In september 2016 kregen zij samen hun zoontje Jax.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Gefeliciteerd toppertje❤️

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dikke baby! Wat word je groot!??❤️

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Kjeld en Jill met zoontje Jax:

Kjeld nuis jill ex

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress