Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-man van Khloé Kardashian opnieuw naar rehab

Ex-man van Khloé Kardashian opnieuw naar rehab

Ex-man van Khloé Kardashian opnieuw naar rehab

Khloe Kardashian en Lamar Odom begonnen in september 2009 hun toekomst samen, maar na jaren van drugs en vreemdgaan vroeg Khloé in 2013 dan toch uiteindelijk de scheiding aan. Vorig jaar wou de mediaster de basketballer toch nog een laatste kans geven, maar de scheiding werd enkele dagen geleden dan toch definitief afgesloten. Lamar wil nu met een frisse start beginnen en liet zichzelf hierom vrijwillig opnemen in rehab.

De voormalig basketballer zou momenteel niet meer onder invloed zijn, maar zou de 30 dagen in rehab willen gebruiken om zeker niet meer in de verleiding te komen. “Hij wil clean en gefocust blijven. Nu de scheiding van Khloé wordt afgerond en met de feestdagen op komst wil hij niet in de fout gaan”, vertelde een bron aan People Magazine. Hij zou momenteel ook terug in Los Angeles wonen, waar hij ver weg is van de negatieve invloeden in New York.

Overdosis

De 37-jarige Lamar Odom was vroeger zwaar verslaafd aan verdovende middelen en zou zich op aandringen van familie en vrienden nu dus opnieuw hebben laten opnemen in een afkickkliniek. “Als een preventieve maatregel, beter voorkomen dan genezen,” aldus de bron. Dat Lamar het moeilijk had met de scheiding, werd vorig jaar al duidelijk toen hij bewusteloos werd aangetroffen in een bordeel in Nevada. Enkele dagen later werd duidelijk dat de basketballer een overdosis cocaïne had genomen. Khloé Kardashian zat tijdens die periode trouw naast zijn ziekenhuisbed en vertelde dat ze hem nog een tweede kans wou geven. Jammer genoeg heeft hun huwelijk toch geen stand kunnen houden.

Lees ook: