Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit ex-K3’tje krijgt haar eigen tv-programma!

Dit ex-K3’tje krijgt haar eigen tv-programma!

Dit ex-K3’tje krijgt haar eigen tv-programma!

Wie dacht dat de ‘oude’ K3tjes na hun pensioen onmiddellijk de anonimiteit zouden opzoeken, heeft zich lelijk vergist. Afgezien van blonde Kathleen – die nota bene is verhuisd naar Zuid-Afrika – zijn de 2 K’s en ons Jos niet van het scherm af te slaan.

Zo was Josje vorige week nog te gast in het Vlaamse programma ‘Buurman, wat doet u nu?’ en zal ze binnenkort meedoen aan de Vlaamse programma’s ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en ‘Liefde voor Muziek’. Karen Damen zegt haar luxeleven 30 dagen vaarwel in het  programma ‘Nieuwe Buren’ en nu blijkt dat ook ex-K3’tje Kristel aan de bak gaat.

Ketnet heeft gisteren zijn programma’s voor het najaar voorgesteld en daar horen natuurlijk een aantal nieuwe gezichten bij. Eén van die nieuwe gezichten is dus Kristel Verbeke. Zij krijgt binnenkort een eigen programma op de kinderzender van de openbare omroep. ‘Generatie K’ is vooral gericht op kinderrechten. Kristel wil met het programma kinderen doen nadenken en ze helpen om hun eigen mening te vormen, dit schrijft Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

The word is out! Vanaf 7 november op @ketnet_be #GeneratieK #benkeilekker 😂

A photo posted by Kristel Verbeke (@kristelverbeke) on

Kristel maakte het nieuws ook zelf bekend via Instagram. ‘The word is out’, schrijft ze als onderschrift bij één van haar foto’s. Vanaf 7 november begint ‘Generatie K’ op Ketnet.

Lees ook: