Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex GTST-ster Christophe Haddad leeft bewuster na gewapende overval L.A.

Ex GTST-ster Christophe Haddad leeft bewuster na gewapende overval L.A.

Ex GTST-ster Christophe Haddad leeft bewuster na gewapende overval L.A.

In Goede Tijden Slechte Tijden speelde acteur Christophe Haddad de slinkse Nick Sanders, en kwam zijn karakter vaak in benarde situaties terecht. Maar afgelopen zomer werd een levensbedreigende situatie onverwachts realiteit voor Haddad. De 37-jarige acteur was getuige van een gewapende overval in Los Angeles, en nu spreekt hij zich hierover uit.

Meer genieten
In Telegraaf doet de 37-jarige acteur uit de doeken dat hij door de overval een ander mens is geworden en bewuster leeft. “Ik denk dat ik nu nog bewuster in het leven sta, ik geniet van het drinken van een kop koffie tot het kunnen acteren en houden van mijn ouders en zussen”, zegt Christophe. “Ook mijn relatie met Sanne is nog intenser geworden.”

Een hoop geschreeuw
Het incident vond plaats in een telefoonwinkel te Los Angeles, Amerika, waar Christophe aanwezig was. Plots werd de telefoonzaak overvallen en dit maakte de Belgische acteur allemaal van dichtbij mee. “Er was ineens een hoop geschreeuw dat we op de grond moesten gaan liggen, klanten en personeel deden dat allemaal. Het wat meteen duidelijk dat het serieus was en dat er met die vent ook niet te spotten viel.”

Rot geschrokken
De vriendin van Christophe was niet bij de overval aanwezig. Sanne was in België toen ze over de overval te horen kreeg. “Het duurde al met al maar een paar minuten voordat de dader met zijn buit weg was, maar met Sanne heb ik het er wel uren over gehad. Ook zij was zich rot geschrokken.”

Bron: Telegraaf, RTL

Lees ook: