Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eva van de Wijdeven weer single

Eva van de Wijdeven weer single

Eva van de Wijdeven weer single

Actrice Eva van de Wijdeven gaat weer als vrijgezel door het leven. De brunette had een korte relatie, maar is sinds een poosje weer ‘happy single’. Dit vertelt ze in een openhartig interview met tijdschrift VIVA.

‘Helemaal oké!’
De 31-jarige Eva vertelt over haar kortstondige relatie: “Ik had korte tijd een relatie, maar dat is alweer uit. We waren al bevriend toen we iets kregen en dat zijn we nog steeds, dus dat is helemaal oké. De actrice onthult dat ze graag een nieuwe liefde zou hebben, maar dat het zeker niet zo is dat ze niet zonder een vriend kan.

Geen softies
Eva vertelt dat ze niet verdrietig is en juist erg goed in haar vel zit. “ik ben nu heel gelukkig. Maar verliefd zijn is natuurlijk wel het fijnste gevoel wat er is. Dan heb ik bérgen energie en weet ik niet waar ik het laten moet. Het gevoel van ergens induiken, heerlijk. Ik hoop dat dat weer een keer gebeurt.” Tegen VIVA vertelt Eva ook nog op wat voor soort mannen ze valt. “Op sterke persoonlijkheden. Echte man-mannen, geen softies.”

Carrièrevrouw
Eva van de Wijdeven werd bekend als Desie, in de NPS-serie ‘Dunya en Desie’. Daarna speelde ze onder andere in ‘Vuurzee’, ‘ZOOP’ en ‘Verborgen Gebreken’. Momenteel is Eva te zien in het derde en eveneens laatste seizoen van de hitserie Adam-E.V.A én in de film ‘Hartenstrijd’

https://www.instagram.com/p/BMAFLgKjMm2/?taken-by=evavandewijdeven&hl=en

Bron: RTL

Lees ook: