Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eva Longoria is zwanger van haar eerste kind

Eva Longoria is zwanger van haar eerste kind

Eva Longoria is zwanger van haar eerste kind

Eva Longoria is in verwachting van haar eerste kind. Dat bevestigt haar manager, die erbij vertelt dat de actrice een zoon krijgt. Eva en haar man José Baston, een Mexicaanse zakenman, zijn nu vier jaar samen. José heeft al drie kinderen uit een vorige relatie.

Lees ook: Kerstgedachte? Denk even aan deze kinderen

Buik
Eva en José zijn met hun respectievelijk 42 en 49 jaar niet meer de jongsten, maar zowel Eva als de baby maken het goed. Eva kon een paar weken geleden tijdens een event van L’Oreal al niet van haar buik afblijven, waardoor de geruchtenmolen werd aangezwengeld.

Soulmate
Eva had het onlangs in een interview nog over de band tussen José en zijn kinderen Natalia (22) en de tweeling Mariana en José (14). ‘Hij is een fantastische vader,’ zei ze in US Weekly. ‘Zijn kinderen zijn het belangrijkst in de wereld voor hem en dat is heel mooi om te zien.’ Ook over hun relatie is ze lyrisch. ‘José is mijn soulmate. Hij is alles wat een vrouw zich kan wensen.’

Te laat
Toen Eva veertig jaar werd, twijfelde ze of ze nog kinderen wilde. ‘Is het nu niet een beetje te laat?’, vroeg ze zich openlijk af in People Magazine. ‘Ik zou aan kinderen moeten denken, maar ik heb eigenlijk het gevoel dat mijn leven compleet is.’ Een paar jaar later voelde de actrice haar klok toch duidelijk tikken en nu wordt ze in mei moeder. Gefeliciteerd!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek:  www.facebook.com/flairathome