Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Eva Jinek doet bizarre onthulling over haar werk in haar nieuwe boek

Wow: Eva Jinek doet bizarre onthulling over haar werk in haar nieuwe boek

Wow: Eva Jinek doet bizarre onthulling over haar werk in haar nieuwe boek

Presentatrice Eva Jinek vertelde laatst al over haar werk als talkshowhost, iets waar de 43-jarige heel veel voor moet laten. Haar boek Droom Groot ligt sinds vandaag in de winkelschappen en in dat boek vertelt ze openhartig over haar werk en doet ze een heftige onthulling.

Eva Jinek doet onthulling in haar boek

Het presenteren van een talkshow is lang niet even gemakkelijk. Zo onthulde Eva laatst al dat haar sociale leven in die periode stil ligt en dat ze bijna 24/7 bezig is met haar werk. In haar boek doet de presentatrice nu een heftige onthulling daarover. Zo schrijft ze dat er dagen waren dat ze hoopte dat er iets ergs zou gebeuren, zodat ze niet naar werk zou hoeven gaan. “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar vroeger heb ik mensen gesmeekt om mijn arm tussen de draaideur te zetten, zodat ik die zou breken, want dan hoefde ik niet meer te presenteren.”

Lees ook:
Eva Jinek begaat grote blunder: ‘Een film en een baby zijn twee heel verschillende dingen’

Blootgeven

Eva doet deze onthulling in een gesprek met zangeres Roxeanne Hazes, die zelf kampte met faalangst. Van prof. dr. Rianne Letschert kreeg de talkshowhost mee dat je, ondanks je angst, gewoon door kunt gaan. “Toen ik haar sprak, realiseerde ik me dat we het al jaren verkeerd zeggen tegen onszelf en onze kinderen. Dat het niet is ‘wees niet bang, ga ervoor!’, maar: ‘Wees bang, en ga ervoor’.” Iets wat Eva troostend vond, was het feit dat niet alleen zij te maken heeft met twijfels. “Te horen dat mensen die ik zo hoog heb zitten ook allemaal hun twijfels kennen, vond ik heel troostrijk”, aldus Eva.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress, Instagram