Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eva Jinek begaat grote blunder: ‘Een film en een baby zijn twee heel verschillende dingen’

Eva Jinek begaat grote blunder: ‘Een film en een baby zijn twee heel verschillende dingen’

Eva Jinek begaat grote blunder: ‘Een film en een baby zijn twee heel verschillende dingen’

Vanaf dinsdag komt de allerlaatste film van James Bond uit met in de hoofdrol de wereldberoemde Daniel Craig. En dat is groot nieuws, aangezien de film maken 18 maanden heeft geduurd. Eva Jinek mocht Daniel interviewen, maar dat liep niet helemaal als gepland.

Ongemakkelijk

Eva Jinek was een van de gelukkige die acteur Daniel Craig mocht interviewen, althans dat dacht ze. Het interview was namelijk best wel ongemakkelijk. Dat vertelde Jinek maandagavond in haar eigen talkshow. “Ik zat hier helemaal klaar, gespannen. Ik heb geprobeerd om originele vragen te stellen, want je weet dat die mensen al 780 uur daar zitten en elke tien minuten een nieuwe gekke journalist krijgen met waardeloze vragen.” Aan haar voorbereiding lag het absoluut niet, maar tijdens het gesprek ging het toch even iets anders dan gedacht.

Lees ook
Douwe Bob zegt concerten af wegens coronatoegangsbewijs: ‘Discriminatie’

Ijsbreker

“Achttien maanden wachten tot de film uitkomt, ik denk als vrouw: dat moet zoiets zijn als bevallen van een kind”, gebruikt Eva als grapje om het interview te openen. Helaas kon de acteur er totaal niet om lachen en het bleef stil aan de andere kant van het scherm. Eva kreeg maar tien minuten de tijd om haar vragen te stellen, dus uit zenuwen maakte Jinek nog een keer dezelfde grap. Waarop Craig antwoordde: ”Een film en een baby zijn twee heel verschillende dingen.” Oef, ongemakkelijk. Probeer daarna nog maar eens indruk te maken op een wereldberoemde acteur.

Lucky TV

Lucky TV zat er meteen bovenop en heeft een hilarische parodie gemaakt van het ongemakkelijke interview. Deze grappige video is hieronder te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Beeld: BrunoPress | Bron: Shownieuws