Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Estavana Polman weer geopereerd: ‘De operatie ging beter dan verwacht’

Estavana Polman weer geopereerd: ‘De operatie ging beter dan verwacht’

Estavana Polman weer geopereerd: ‘De operatie ging beter dan verwacht’

Handbalster Estavana Polman (28) werd vandaag opnieuw geopereerd aan haar knie. Dit is al de tweede keer in tien maanden. De sportvrouw liet via Instagram weten dat: “De operatie beter is gegaan dan verwacht.” Daarvoor bedankt ze het medische team van het ziekenhuis in Kopenhagen. 

Estavana Polman geopereerd aan knie

Vanochtend moest Estavana zich melden in het ziekenhuis in Kopenhagen voor een operatie aan haar rechterknie. Dat is dezelfde knie waaraan ze in augustus 2020 al geopereerd werd; de tweede keer in tien maanden onder het mes, dus.

Niet naar de Olympische Spelen

De handbalster kan door haar blessure niet meedoen aan de Olympische Spelen. Een groot verdriet voor Estavana. Al was zij niet de eerste die erom huilde. “Raf is de eerste die een potje heeft gejankt. Op een gegeven moment stond ik hem te troosten, in plaats van hij mij”, zegt ze in de Gelderlander. “Hij weet hoe hard ik heb gewerkt om terug te komen en kent het gevoel van een zware blessure.”

‘Fack, daar had ik kunnen staan’

Ondanks de zware domper, zit Estavana niet bij de pakken neer. “Ik weet van mezelf dat ik er alles aan heb gedaan om het toernooi te halen en kan goed relativeren.” Ze noemt de tegenslag ‘heel pittig’ en geeft toe dat ze flink heeft zitten janken. “Ik krijg straks ook nog wel een slikmomentje, als ik voor de televisie kruip om mijn teamgenoten te supporten. Zo van: fack, daar had ik ook kunnen staan. Maar hé, het leven gaat door en ik heb mezelf vaker teruggeknokt.” En ze heeft vooral veel steun. “Ik heb een fantastisch gezin. Geweldige familie. Zij zorgen voor steun en afleiding.”

Lees ook: 
Ernstig geblesseerde Estavana Polman heeft veel steun aan gezin: ‘Damián is een geweldige bonuszoon’ 

Twee keer geopereerd

De handbalster heeft veel pech gehad het afgelopen jaar. In augustus 2020 werd ze ook geopereerd. Estavana kampte met een gescheurde kruisband en kreeg daardoor ook nog eens last van een blessure aan haar rechterknie. Er zat niks anders op dan dit met een operatie te verhelpen. Gelukkig verliep de operatie voorspoedig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress