Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Estelle Cruijff reageert hilarisch na haar photoshop-blunder op Instagram

Estelle Cruijff reageert hilarisch na haar photoshop-blunder op Instagram

Estelle Cruijff reageert hilarisch na haar photoshop-blunder op Instagram

Nuchter zoals ze is reageert Estelle Cruijff met een gevat grapje op de photoshop-blunder bij haar laatste Instagrampost. Op Instagram poste de socialite een foto in een prachtige witte outfit, alleen had het hekje achter haar wel een hele gekke vorm. 

Alles wijst erop dat Cruijff los is gegaan met photoshop en dit blijft helaas niet helemaal onopgemerkt. Het hekje achter haar heeft een opvallend kromming ter hoogte van haar taille.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Photoshop fout

Een beetje botox hier en een beetje fillers daar, tegenwoordig is het allemaal vrij normaal. Maar niet alleen in de fysieke wereld wordt het totaal plaatje soms wat bewerkt, ook wordt er online steeds minder aan de realiteit overgelaten. Met de photoshop-blunder is Estelle Cruijff niet de enige, ook Nikkie Plessen kreeg onlangs veel kritiek op haar bewerkte foto.

Estelle leek niet tevreden met haar foto en bewerkte haar lichaam, zodat ze wat smaller zou lijken. Na het posten van de foto bleven de opmerkingen niet lang uit. ‘Beetje verkeerd gefotoshopt, de tralies van je balkon zijn krom’, aldus een van haar volgers die de fout snel opmerkte.

Instagramstories

Vol zelfspot reageert Estelle over het tafereel, op Instagram stories reageert ze: “Lieve mensen, ik krijg zoveel berichten van jullie binnen via de DM. Jullie zijn bezorgd om mijn hekje. No worries. Mijn hekje is recht en het gaat heel goed met mijn hekje.” Om het grapje af te maken eindigt ze met een foto met de tekst: ‘Voor de cursus ‘Photoshop voor beginners’ meld je vandaag bij mij aan!’. Wij kunnen er wel om lachen!

Bron: Linda | Beeld: Brunopress