Je bent hier: Home > Celebs > Naast torenhoge schuld volgende klap voor Estelle Cruijff: relatie met nieuwe liefde voorbij

Naast torenhoge schuld volgende klap voor Estelle Cruijff: relatie met nieuwe liefde voorbij

Celebs
Naast torenhoge schuld volgende klap voor Estelle Cruijff: relatie met nieuwe liefde voorbij

De relatie van Estelle Cruijff (41) met zakenman Morad Izemrane (35) is voorbij. Na ongeveer drie maanden hebben de twee besloten er een punt achter te zetten, bevestigt Cruijff in gesprek met ‘Story’. Het is de zoveelste klap in een pittige tijd, waarin Estelle dreigt haar huis in Amsterdam en appartement op Ibiza te verliezen wegens een torenhoge schuld.

Estelle was éindelijk weer gelukkig

In december 2019 bevestigde de ex-vrouw van Ruud Gullit in gesprek met Privé dat ze een nieuwe relatie had. “Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan”, zei ze destijds. Nu is dat geluk alweer verleden tijd.

Estelle gooide handdoek in de ring

“Het klopt. Ik heb onze relatie beëindigd. We zijn gewoon vriendschappelijk uit elkaar gegaan”, laat ze nu weten aan Story. Of ze er veel verdriet van heeft? “Nou weet je, ik ben er eerlijk gezegd vrij rustig onder. Het is gewoon wel goed zo”, aldus Estelle.

Betalingsachterstand

We kunnen ons ook wel voorstellen dat Estelle allerlei andere dingen aan haar hoofd heeft die haar behoorlijk moeten afleiden. Ze dreigt haar huis in Amsterdam-Zuid te verliezen wegens een betalingsachterstand van maar liefst 160.000 euro. Er is beslag gelegd op haar woning, een appartement dat ze in 2017 voor een bedrag van 1,2 miljoen euro kocht van zakenman Jacques Parson (66). Omdat Estelle dit geldbedrag zelf niet voorradig had, sloot ze hiervoor een lening af bij Jacques.

Dakloos

“De kwestie waar u op doelt is op dit moment onder de rechter”, liet de advocaat van Estelle onlangs aan Shownieuws weten. Als de rechter oordeelt dat de beslaglegging van Jacques terecht is, mag hij Estelle’s appartement verkopen. En daar blijft het mogelijk niet bij, want ook de huisvesting van Estelle op het Spaanse eiland Ibiza is in gevaar. “Het appartement van Estelle op Ibiza is in het bezit van Jacques”, vertelde een bron eerder al aan Story. Er was even sprake van versneld samenwonen als Estelle beide woningen kwijt zou raken, maar dat is na de breuk nu in ieder geval geen optie meer.

Lees ook
Nieuwe tegenslag voor verliefde Estelle Cruijff: kost schuld van € 160.000 haar haar woning?

Zorgeloos leven lijkt Estelle niet gegund

In het jaar 2000 trouwde ze op 21-jarige leeftijd met Ruud, met wie ze twee kinderen kreeg: dochter Joelle en zoon Maxim. Na twaalf jaar was de showbizz in shock toen het stel bekendmaakte te gaan scheiden. Een relatie met Badr Hari volgde niet veel later, maar dat bleek niet de beste match. Daarna kwam het leven van Estelle in rustiger vaarwater: de afgelopen zes jaar bleef ze vrijgezel. Wel werd Estelle anderhalf jaar geleden het slachtoffer van een gewelddadige overval, iets dat haar niet in de koude kleren ging zitten.

estelle cruijff vriend

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee