Je bent hier: Home > Celebs > Was dít strafbare incident de doodsteek voor de nieuwe relatie van Estelle Cruijff?

Was dít strafbare incident de doodsteek voor de nieuwe relatie van Estelle Cruijff?

Celebs
Was dít strafbare incident de doodsteek voor de nieuwe relatie van Estelle Cruijff?

Het had voor Estelle Cruijff (41) een prachtjaar moeten worden, nadat ze sinds jaren eindelijk weer verliefd was. De roze wolk heeft inmiddels helaas plaatsgemaakt voor donderwolken. Haar relatie met zakenman Morad Izemrane (35) is voorbij en ook op financieel gebied heeft ze flink wat tegenslagen te verwerken. Estelle bevindt zich in een situatie waarin de steun van een partner bijzonder fijn kan zijn. Waarom zette ze juist nu een punt achter de relatie?

Estelle rustig onder breuk

Woensdag maakte Estelle bekend dat zij de relatie na drie maanden heeft beëindigd. “We zijn gewoon vriendschappelijk uit elkaar gegaan”, liet ze kort weten. Ook liet ze doorschemeren dat het met het liefdesverdriet wel meevalt. “Nou weet je, ik ben er eerlijk gezegd vrij rustig onder. Het is gewoon wel goed zo”.

Vrouw overvallen

Nieuws dat donderdag naar buiten komt, zou best weleens de reden kunnen zijn dat Estelle een punt achter de relatie heeft gezet. De zes jaar jongere Morad is vorige week op Ibiza gearresteerd op verdenking van diefstal. In een luxe restaurant op het Spaanse eiland zou hij op 2 maart met een andere Nederlander een Italiaanse vrouw hebben beroofd. Het duo zou met haar geflirt hebben om vervolgens haar horloge van haar pols te stelen. Dat heeft de Spaanse politie bevestigd aan Shownieuws. Een dag later is Morad op het vliegveld van Ibiza gearresteerd, waar hij wilde vertrekken naar Palma de Mallorca. Zijn handlanger wordt nog gezocht.

Nare herinneringen

We kunnen ons voorstellen dat Estelle direct klaar was met Morad na het horen van dit nieuws, dat ongetwijfeld nare herinneringen boven moet hebben gebracht. De blondine is immers eind 2018 zélf slachtoffer geworden van een gewelddadige overval, waarbij Estelle behoorlijk werd toegetakeld. Iets dat haar niet in de koude kleren ging zitten. “Ze hebben me behoorlijk te grazen genomen, dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik heb m’n longen uit mijn lijf gegild“, vertelde ze daar afgelopen zomer over aan LINDA. “Je voelt je heel kwetsbaar, want iemand heeft aan je gezeten en je privacy geschonden. Best heftig.” Het heeft een paar maanden geduurd voordat Estelle ’s avonds de straat weer op durfde.

Financiële zorgen

Daarnaast heeft Estelle genoeg andere dingen om zich druk over te maken. Ze dreigt haar huis in Amsterdam-Zuid te verliezen wegens een betalingsachterstand van maar liefst 160.000 euro. Er is beslag gelegd op haar woning, een appartement dat ze in 2017 voor een bedrag van 1,2 miljoen euro kocht van zakenman Jacques Parson (66). Omdat Estelle dit geldbedrag zelf niet voorradig had, sloot ze hiervoor een lening af bij Jacques.

Lees ook
Nieuwe tegenslag voor verliefde Estelle Cruijff: kost schuld van € 160.000 haar haar woning?

Staat Estelle straks op straat?

“De kwestie waar u op doelt is op dit moment onder de rechter”, liet de advocaat van Estelle onlangs aan Shownieuws weten. Als de rechter oordeelt dat de beslaglegging van Jacques terecht is, mag hij Estelle’s appartement verkopen. En daar blijft het mogelijk niet bij, want ook de huisvesting van Estelle op het Spaanse eiland Ibiza is in gevaar. “Het appartement van Estelle op Ibiza is in het bezit van Jacques”, vertelde een bron eerder al aan Story.

estelle cruijff vriend

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Hollandse Hoogte, Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee