Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe tegenslag voor verliefde Estelle Cruijff: kost schuld van € 160.000 haar haar woning?

Nieuwe tegenslag voor verliefde Estelle Cruijff: kost schuld van € 160.000 haar haar woning?

Celebs
Nieuwe tegenslag voor verliefde Estelle Cruijff: kost schuld van € 160.000 haar haar woning?

Estelle Cruijff heeft een aantal roerige jaren achter de rug, maar is sinds kort eindelijk weer gelukkig in de liefde. Toch hangt er nu een nieuwe donderwolk boven haar hoofd. Ze dreigt haar huis te verliezen wegens een betalingsachterstand van maar liefst 160.000 euro.

Miljonair toont geen genade

Er is beslag gelegd op haar woning in Amsterdam-Zuid. Estelle Cruijff (41) zou haar appartement in 2017 voor een bedrag van 1,2 miljoen euro hebben gekocht van zakenman Jacques Parson (66). Omdat Estelle dit geldbedrag zelf niet voorradig had, sloot ze hiervoor een lening af bij Jacques. In het dagelijks leven is de geldschieter directeur van Kappé International, een bedrijf dat onder andere cosmeticaproducten verkoopt en ooit begon als kapperszaak op Schiphol. In 2016 stond hij op plaats 406 van de Quote 500, met een geschat vermogen van 65 miljoen euro. Het feit dat de zakenman zwemt in het geld, betekent niet dat hij Estelle onder haar betalingsverplichting uit laat komen.

Enorme betalingsachterstand

Zo werd onlangs duidelijk dat Estelle een betalingsachterstand van 160.000 euro heeft opgelopen, waardoor Jacques zich genoodzaakt zag beslag op de woning te laten leggen. “De kwestie waar u op doelt is op dit moment onder de rechter”, liet de advocaat van Estelle aan Shownieuws weten. “Wel kan ik u melden dat er op dit moment wordt getracht om tot een minnelijke regeling te komen. In ieder geval is het beeld dat mogelijk zou kunnen ontstaan dat mevrouw Cruijff haar verplichtingen jegens de crediteur niet nakomt, volkomen onjuist.”

Lees ook
Estelle openhartig over mishandeling en beroving: ‘Ik heb m’n longen uit mijn lijf gegild’

Wordt Spaanse droom een nachtmerrie?

Als de rechter oordeelt dat de beslaglegging van Jacques terecht is, mag hij Estelle’s appartement verkopen. En daar blijft het mogelijk niet bij, want ook de huisvesting van Estelle op het Spaanse eiland Ibiza is in gevaar. “Het appartement van Estelle op Ibiza is in het bezit van Jacques”, vertelt een bron deze week aan Story. Zelf wilde Estelle daar aan Story niets over kwijt en ook Jaques wilde niets bevestigen noch ontkennen. “Ik kan u vertellen dat Jacques nergens op reageert”, meldde zijn secretaresse Ingeborg de Boer aan Story. Mocht Jacques op oorlogspad zijn en besluiten het Ibiza-appartement te verkopen, dan loopt Estelle het risico dakloos te raken. Dat zou ertoe kunnen leiden dat Estelle en Morad Izemrane mogelijk sneller dan gepland moeten gaan samenwonen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Him ❤️ happy valentine ❣️

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A little tb to my favorite island 🌺🌺#islabaleares 🌴#ibiza🧡

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee