Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Esmee van Kampen: ‘Ik wilde de sproeten van mijn gezicht snijden’

Esmee van Kampen: ‘Ik wilde de sproeten van mijn gezicht snijden’

Esmee van Kampen: ‘Ik wilde de sproeten van mijn gezicht snijden’

We kennen Esmee van Kampen (33) allemaal als fantastische actrice en prachtige vrouw, met een goede dosis zelfspot en zelfvertrouwen. Maar dat is niet altijd zo geweest, vertelt ze aan LINDA, ze heeft in het verleden met behoorlijk wat pesten te maken gehad. 

Esmee van Kempen over pesten

Dat blakende zelfvertrouwen, dat heeft ze echt aan zichelf (en haar moeder, zo vertelt ze) te danken. Op de basisschool werd ze namelijk enorm gepest. “Een meisje maakte mij wijs dat mijn sproetjes een vorm van kanker waren. Mijn moeder bertrapte me net op tijd in de badkamer, ik stond klaar om ze eraf te snijden met een mesje”, vertelt Esmee.

Moeder Esmee reden van haar zelfvertrouwen

De moeder van de actrice zei vroeger altijd tegen haar: “Mensen zullen je pesten, omdat je zwaarder bent, maar er is niets mis met je.” Iets wat Esmee ter harte heeft genomen: “Ze heeft dat zo vaak benadrukt, dat die zin zich heeft opgestapeld in mij. Hoe ouder ik word, hoe meer in de waarde ervan inzie.” Dat is dan ook de reden dat ze gemene opmerkingen op social media naast zich neer kan leggen: “Ik doe er niets mee, er is namelijk niks mis met mij. Ik volg gewoon mijn eigen koers.”

Lees ook: 
Esmée van Kampen: ‘Voor anderen ben ik ‘die volle dikke’’

Bikini body

Esmee van Kampen staat deze maand, samen met Isa Hoes en Winnonah de Jong, op de cover van LINDA. In bikini. En daar is ze maar wat trots op: “De zon op je snoet, je haar in de wind, verkleden, make-uppen, I love it. Als ik daarmee dan ook nog de echte vrouw op een mooie manier kan vertegenwoordigen, dan werp ik me daar graag voor op”, zo vertelt ze in het tijdschrift. Esmee zei eerder al tegen RTL Boulevard: “Dames, en heren, wees gewoon lekker jezelf. Schijt, echt schijt, aan al het andere.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Flair