Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Terror Twin’ Esmee Ipema ondergaat full face make-over en volgers zijn in shock

‘Terror Twin’ Esmee Ipema ondergaat full face make-over en volgers zijn in shock

‘Terror Twin’ Esmee Ipema ondergaat full face make-over en volgers zijn in shock

Het is inmiddels geen geheim meer de ‘Terror Twins’ uit ‘Ex On The Beach’ niet vies zijn van een botoxprikje hier en daar. Maar dit keer heeft Esmee Ipema er nog een schepje bovenop gedaan. De realityster heeft namelijk een ‘full face make-over’ gedaan. 

Voor en na foto

De volgers van Esmee moesten even goed kijken toen ze de Instagram post voorbij zagen komen. De realityster plaatste op haar Instagram en voor- en na foto van haar behandeling. ‘Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers. Ik heb mijn lippen bij Doktor Samana in Rotterdam opgelost om ze vervolgens na 2 weken opnieuw op te vullen volgens de Russische methode. Dit houdt in dat je door deze methode flat lips creëert. Het tegenovergestelde van duck lippen dus’, schrijft Esmee onder haar foto.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ESMEE IPEMA (@esmee_ipema)

Full face make-over

Maar dat is nog niet alles: ‘Ook heb ik voor de full face make-over gekozen: kaak, kin, jukbeenderen en lip fillers.’ En dat is op de foto’s goed te zien. De realityster is meer dan gelukkig met haar keuze. ‘Ik ben enorm tevreden omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waar maken!’

Verbaasde reacties

De foto op Instagram leidde tot veel verbaasde reacties. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom Esmee heeft gekozen om de mogelijkheid tot reageren onder de foto uit te zetten. Al zal de realityster zich er waarschijnlijk niet zo veel van hebben aangetrokken. In een eerder interview vertelde ze ooit: “Mij interesseert het sowieso vrij weinig wat mensen vinden of denken.”

Tanden slijpen

Het is voor Esmee niet de eerste keer dat ze iets aan haar uiterlijk liet doen. In april koos ze er net als Donny Roelvink voor om haar tanden te laten wegslijpen en er facings overheen te laten plaatsen. Donny liet afgelopen week weten dat hij spijt heeft van deze keuze en nu ook last heeft van complicaties.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: ANP