Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ernstig zieke Linda Hakeboom: ‘Als dit het was voor mij, dan heb ik echt een mooi leven gehad’

Ernstig zieke Linda Hakeboom: ‘Als dit het was voor mij, dan heb ik echt een mooi leven gehad’

Celebs
Ernstig zieke Linda Hakeboom: ‘Als dit het was voor mij, dan heb ik echt een mooi leven gehad’

Vorige maand werd er borstkanker bij Linda Hakeboom geconstateerd, en sindsdien staat haar leven vanzelfsprekend volledig op zijn kop. Maar hoewel de toekomst voor de documentairemaakster onzeker is, laat ze in de nieuwe LINDA. weten niet bang voor de dood te zijn.

Uitzaaiingen

Tijdens het gesprek met Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar vertelt de presentatrice voor het eerst uitgebreid over het noodlot dat vorige maand toesloeg. Niet alleen werd er vorige maand borstkanker bij Linda geconstateerd, ook bleek na enkele onderzoeken dat er uitzaaiingen in haar lichaam zijn gevonden. “Ik ga moedig voorwaarts, maar ik kan niet ontkennen: het is best even slikken als de hele situatie voor je gevoel steeds een stukje erger wordt”, liet ze eerder via Instagram weten.

De dood

Maar ondanks dat ze naar eigen zeggen moedig voorwaarts gaat, zal ook een negatieve afloop weleens door haar hoofd hebben gespookt. Wanneer haar door Nasrdin gevraagd wordt of ze vreest voor de dood, antwoordt ze: “Daar ging ik natuurlijk ook ineens veel over nadenken. Maar mijn conclusie was ‘nee’. Ik voelde echt: ‘Als dit het was voor mij, dan heb ik echt een mooi leven gehad, heel veel meegemaakt, de verhalen verteld die ik wilde vertellen en als hier de eindstreep is, dan is dat hoe het moet zijn’.”

Lees ook 
Linda Hakeboom deelt heftige update: ‘Er is weer een heleboel aan de hand’

Zwaarste chemotherapie

Toch is Linda vastbesloten om keihard voor haar leven te vechten. Zo begint ze binnenkort met de zwaarste chemotherapie voor borstkanker, wat naar eigen zeggen een hele pittige strijd voor de tv-maakster gaat worden. “Als het goed is, kan de chemotherapie een heleboel betekenen. Ik krijg de zwaarste chemotherapie voor borstkanker. Ik hoor de hele tijd over bijwerkingen en dat is echt niet misselijk.” Desondanks blijft ze mede dankzij het ziekenhuispersoneel wel positief. “Iedere arts zegt wel: ‘we gaan je beter maken’. Ondanks alle rotzooi is dat heel fijn.”

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

 

Shoppen is altijd een goed idee