Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Erica Meiland vertelt in haar boek eerlijk over hoe Martien haar achterliet met Maxime en Montana

Erica Meiland vertelt in haar boek eerlijk over hoe Martien haar achterliet met Maxime en Montana

Erica Meiland vertelt in haar boek eerlijk over hoe Martien haar achterliet met Maxime en Montana

Inmiddels is de lekker chaotische familie Meiland niet meer weg te denken van de buis. De kijkers van Chateau Meiland kijken eigenlijk nergens meer van op, maar worden nu toch verrast door het nieuwe boek van Erica Renkema, Erica.

Privédetective Sander van Betten 

Zo laat Erica in haar boek weten dat privédetective Sander van Betten en zij, ondanks wat de media liet doorschemeren, nooit hebben gezoend. Ze hebben wel een aantal nachtjes samen in één bed geslapen, maar ook daar is verder niets gebeurd. “Achteraf heb ik toch sterk het idee dat het hem allemaal vooral om de publiciteit te doen was. Hij stond steeds in de bladen en verzekerde mij dat-ie nooit opnam als ze belden. Jaja.”

Martien vertrokken naar Amsterdam

Ook vertelt Erica in haar boek openhartig over de tijd dat Martien naar Amsterdam vertrok en haar achterliet met Montana en Maxime. “Hij zat daar aan de Van Nijenrodeweg en ik dacht: ik ga erheen, dan doet-ie de deur open en dan knal ik hem gewoon neer. Maar dan ga je meteen denken: wacht even! Tegenover die voordeur zit nog een voordeur, met zo’n kijkgaatje in de deur. Daar woont een mevrouw en die kan mij zien. En dan ga ik de bak in. En als die mevrouw niet kijkt, komen ze er toch wel achter.”

Claire

Verder had de familie een moeilijke periode toen ze van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te horen kregen dat Maximes dochter Claire vanwege haar leeftijd niet meer dan vijf keer op televisie mocht verschijnen. Best ingewikkeld, want Claire is onderdeel van hun dagelijks leven. Gelukkig is hier een oplossing voor gevonden. “Bij SBS zijn advocaten aan de slag gegaan met het ministerie dat erover gaat en toen kwam er eigenlijk uit dat ze Claires aanwezigheid in de serie door de vingers zouden zien, zolang ze maar niet werkt. Als wij aan haar vragen: ‘Hoe vind je deze spiegel? Zullen we die hier ophangen?’, dan gaan we al te ver. Dan laten we haar namelijk ‘werken”.

Huwelijksfeest

Erica vertelt in haar boek ook uitgebreid over het huwelijksfeest dat Martien deed, en blijkbaar kan de realityster heel goed foxtrotten. En Martien, die houdt niet van die dansmoves. “Dat ik hem tijdens het foxtrotten altijd zeg dat hij niet hoeft te leiden. ‘Ik leid wel’, zeg ik dan. Vindt-ie vreselijk.”

Het boek Erica ligt vanaf vrijdag 29 oktober in de winkel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress