Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Op het grote doek: Erica Meiland ziet een carrièreswitch wel zitten

Op het grote doek: Erica Meiland ziet een carrièreswitch wel zitten

Op het grote doek: Erica Meiland ziet een carrièreswitch wel zitten

Martien Meiland heeft zijn eerste filmrol te pakken in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Erica Meiland wil hem graag achterna en ambieert zelf ook een carrière in de filmwereld.

Erica Meiland wil acteren

Realityster Erica Meiland houdt wel van de spotlights. Op dit moment schittert ze in een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Maar het kriebelt bij Erica om weer aan iets nieuws te beginnen. Op de rode loper van de nieuwe Sinterklaasfilm waar Martien in te zien is, vertelt Erica aan Shownieuws dat acteren iets is wat ze graag zou willen doen. Vooral omdat je dan iemand kan zijn die je zelf helemaal niet bent, vertelt ze lachend. Haar voorkeur gaat uit naar stoere rollen. “Misschien iets met politie, of crime, dat lijkt mij wel heel erg leuk ja.” Wie weet zien we Erica binnenkort ook wel schitteren in rolletje in een televisieserie of film net als Martien.

Lees ook
Nieuwe kledinglijn van Maxime Meiland valt nu al verkeerd: ‘ Veel te duur voor kinderen’ 

Erica zit niet stil

Erica Meiland zit sowieso niet stil, want ze is ook bezig met een eigen biografie. Eind oktober verschijnt haar autobiografische boek, die ze samen met Jan Dijkgraaf heeft geschreven. Dijkgraaf schreef ook het boek Martien over Martien Meiland. Het boek van Erica toont het perspectief van Erica en geeft in inkijkje in de dingen die zij in haar leven heeft meegemaakt. Diverse heftige gebeurtenissen, zoals de coming-out van Martien, worden uitvoerig besproken. Krijg je geen genoeg van de Meilandjes? Momenteel kun je de Meiland familie elke donderdag om 20:35 bij SBS6 volgen in het zesde seizoen van Chateau Meiland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress