Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Privé-detective Sander vond Erica Meiland interessant vanwege de roem: ‘Meneer houdt van aandacht’

Privé-detective Sander vond Erica Meiland interessant vanwege de roem: ‘Meneer houdt van aandacht’

Privé-detective Sander vond Erica Meiland interessant vanwege de roem: ‘Meneer houdt van aandacht’

Lang gingen er veel geruchten rondom Erica Meiland en privé-detective Sander van Betten. Sander zagen we dan ook geregeld voorbij komen in de serie. De vraag van de kijkers of de twee een relatie hebben, bleef lang onbeantwoord. Tot nu! Erica Meiland geeft tijdens een interview met Aron on tour duidelijkheid over haar relatiestatus. 

Contact

In het interview is Erica Meiland openhartig over haar ‘relatie’ met Sander, zo zegt ze: “Dat is alleen maar dating geweest, dat is geen relatie geweest. Maar meneer van Betten houdt van aandacht, laat ik het daar maar op houden.” Erica denkt dat Sander vooral interesse had in de bekendheid van de familie. “Ik denk dat dat ook de reden is waarom hij contact met mij heeft gezocht”, aldus Erica. “Dat heb ik in het begin helemaal niet opgemerkt, mensen om me heen begonnen daar wel over. Maar ik denk toch wel als ik terugkijk dat dat zo gegaan is.” Gelukkig merkten anderen het op en heeft Erica er op tijd een einde aan kunnen maken.

Lees ook
Nog meer gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland? ‘Als het komt, komt het’

Verliefd

Op de vraag of Erica verliefd was zegt ze: “Nee, ik was niet verliefd. We waren elkaar nog gewoon aan het leren kennen. Maar dat kun dus echt pas als je lijfelijk bij elkaar bent.” Om alle roddels uit de wereld te helpen zegt ze voor eens en voor altijd dat het ook nooit meer wat gaat worden tussen Sander en haar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress