Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tóch een publiciteitsstunt? Erica Meiland ontkent plots relatie met privédetective Sander van Betten

Tóch een publiciteitsstunt? Erica Meiland ontkent plots relatie met privédetective Sander van Betten

Tóch een publiciteitsstunt? Erica Meiland ontkent plots relatie met privédetective Sander van Betten

Hoewel Erica Meiland (57) op papier nog altijd de vrouw van Martien (59) is, hebben de twee al jaren geen liefdesrelatie meer met elkaar. Eind maart werd dan ook bekend dat de blondine een nieuwe vriend had: privédetective Sander van Betten (60). Helaas werd in de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ bekend dat de relatie slechts van korte duur was, want het stel blijkt alweer uit elkaar te zijn. Althans, als ze dan al bij elkaar waren. Volgens Erica is er namelijk nooit sprake geweest van een relatie. Eh… huh?

Relatie Erica Meiland en Sander van Betten

Toen bekend werd dat Erica de liefde had gevonden bij Sander, deden beiden het ene na het andere boekje open over hun prille relatie. De twee zouden elkaar een halfjaar ervoor ontmoet hebben in de televisiewereld en het sindsdien erg gezellig hebben met elkaar, zo bevestigde zowel de Chateau Meiland-ster als de privédetective.

Te verschillend

Nu lijkt Erica toch terug te komen op haar uitspraken van toen. “Zoals ik steeds heb aangegeven waren Sander van Betten en ik elkaar aan het leren kennen. Dat wil zeggen, informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak”, zegt ze in een gesprek met NU.nl. Volgens de realityster is er dan ook nooit sprake geweest van een relatie. “En zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar. We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact.”

Publiciteitsstunt?

Ongeveer tegelijkertijd met dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start ging, kwam de relatie van Sander en Erica naar buiten. “In de serie is dit te volgen”, zei de vrouw van Martien er dan ook over. Er wordt al een tijdje gesuggereerd dat de romance is aangedikt om kijkers lekker te maken voor de nieuwe reeks van de realityshow en het lijkt er steeds sterker op dat die geruchten kloppen. Nu het seizoen is afgelopen, komt Erica er namelijk ineens mee dat de relatie niets voorstelde.

Lees ook
Kijkers ‘Chateau Meiland’ woest op Martien die belt achter het stuur: ‘Slecht voorbeeld!’

Mening Maxime

Nadat bekend werd dat Erica en Sander sinds een paar maanden een setje zijn, kwam Erica al gauw met een eerste reactie. Ook dochter Maxime liet van zich horen nadat het nieuws naar buiten werd gebracht. Zo vertelde ze haar nieuwe ‘stiefvader’ al ontmoet te hebben en verklapte ze wat ze van hem vond. Nu wordt er weer gefluisterd dat een ruzie tussen de zwangere Maxime en Sander het prille relatiegeluk in de weg stond. Toch is daar, zo stelt Sander, niets van waar. “Ik heb met niemand in de familie ruzie”, zei hij tegen AD. “Ik kan het met iedereen prima vinden en dat zal ook zo blijven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Superguide.nl | Beeld: Brunopress