Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Onherkenbaar: Erica Meiland verrast volgers met stoere nieuwe look

Onherkenbaar: Erica Meiland verrast volgers met stoere nieuwe look

Onherkenbaar: Erica Meiland verrast volgers met stoere nieuwe look

Erica Meiland kennen we van de realityshow Chateau Meiland. Daar was de vooral altijd lekker bezig met klussen, verven en in de tuin werken. Vaak zagen we Erica dan ook in kluskleding voorbij komen. Een hele verrassing dus toen Erica opeens een stoere en zelfs sexy look deelde op haar Instagram.

‘Fast and Furious’

Erica mag schitteren op de cover van Veronica magazine. Dat doet ze samen met presentator John Williams. Het blad staat in het teken van de film ‘Fast and Furious’ en daarom doen Erica en en John alsof ze in een autogarage staan. En dat levert sexy plaatjes op.

Stoer en sexy

In een strak hemdje, spijkerbroek en achterover gekamd haar staat een stoere en vooral sexy Erica op de cover. Volgers zijn dan ook enorm door deze look van Meiland. Reacties zoals ‘wauw stoer’ en ‘gave foto’ vliegen de blondine om de oren. Maar ook een speciaal persoon laat een reactie achter voor Erica.

Privédetective Sander van Betten

Niemand minder dan privédetective Sander van Betten strooit ook met een complimentje. ‘Wat leuk die foto’s!’ zegt hij enthousiast onder de post. Ondanks dat hij een aantal maanden geleden nog liet weten ‘klaar te zijn’ met Erica, lijken de twee toch weer goed met elkaar om te kunnen gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erica Meiland (@ericameiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress